en | nl

ROOM FOR THE NEW

Iedere stad in Nederland heeft een ‘hotspot’, een plek waar hét gebeurt. Waar het broeit, waar het zindert. Waar écht ruimte gemaakt wordt voor vernieuwing.

Ruimte voor nieuwe ideeën, een nieuwe tijd, een nieuwe kijk op huisvesting, het nieuwe werken, nieuwe ontmoetingen, nieuwe economische impulsen. Door heel Nederland ontvouwt zich een netwerk, waar het nieuwe ruimte krijgt om te ontpoppen, waar het prettige onverwachte nog kan gebeuren... Room for the new. OVVICE

>

Circulair

De OVVICE panden hebben per definitie “nieuw leven” aangezien ze ten tijde van de aankoop hun oorspronkelijke functie hadden verloren.

Ze stonden dus leeg en bevonden zich derhalve aan het einde van hun eerste levenscyclus. Middels een grondige herontwikkeling worden deze panden weer in onze nieuwe tijd geplaatst. Talrijke functies worden toegevoegd en „delen” wordt de norm.

>

Community

Onze members mogen het sociale hart, inclusief o.a. een coffeebar en diverse meeting- en loungerooms, gratis gebruiken. Dit geldt ook voor alle andere OVVICE locaties.

Daarbij mag je als OVVICER het sociale hart van de vestigingen van ons zusje Atoomclub gebruiken.De locaties van zowel OVVICE als Atoomclub zijn volledig exclusief voor members van beide kantoorbelevingsconcepten.

>

Wij bieden organisaties en zelfstandigen een unieke en inspirerende omgeving om te werken en te ontmoeten!

Interesse in onze kantooroplossingen?

Maak een afspraak Bel nu