en | nl

And the award for ‘Outstanding Office Space’ goes to…

And the award for ‘Outstanding Office Space’ goes to…

15 November 2018

ROOM FOR NEW SERVICES

Bij jouw onderneming hoort de perfecte kantoorruimte. Tijdens het zoeken let je op verschillende zaken. Hoe ziet het gebouw en de ruimte er bijvoorbeeld uit? Hoe word je ontvangen? Hoe is de sfeer in het gebouw en hoe zit het met de faciliteiten? Flexas.nl, een online kantoorbemiddelaar, nam deze aspecten ook mee voor het het beoordelen van AtoomClub Amsterdam: zij zijn benoemd tot Outstanding Office Space!

4 out of 5
AtoomClub Amsterdam heeft uitstekende beoordelingen op Flexas.nl. Het gebouw, de verhuurder én de services krijgt maar liefst vier van de vijf sterren! Dat trok de aandacht van Flexas om een bezoek te brengen. Flexas.nl is een online bedrijf dat ondernemers helpt zoeken met de juiste kantoorruimte op basis van hun wensen en eisen.

Outstanding Office Space
Het gebouw en het enthousiaste team charmeerde Flexas.nl. Deze positieve ervaring en de uitstekende reviews zijn genoeg redenen voor een award. Daarom benoemen ze AtoomClub Amsterdam tot Outstanding Office Space.

Energie
Bij AtoomClub Amsterdam zijn huurders voorzien van een full service werkplek waar ze volledig worden ontzorgt. En dat geeft energie. Ruimtes worden naar eigen inzicht en smaak ingericht. De locatie is perfect te bereiken met de auto, ov en ligt zelfs op 10 minuten afstand van vliegveld Schiphol.