en | nl

Barista Office Club zet deelauto’s in

Barista Office Club zet deelauto’s in

02 August 2018

ROOM FOR NEW IDEAS

Binnen het concept van Barista Office Club speelt duurzaamheid een grote rol. Groene gedachten smelten samen met vernieuwing in innovatie. Daarom is Barista Office Club met Mobeazy een samenwerking aangegaan. Mobeazy is leverancier in elektrische deelauto’s. Met deze samenwerking wil Barista een duurzame leefstijl onder members te stimuleren.

Flexibele carsharing
Mobeazy stelt (elektrische) auto’s beschikbaar op verschillende locaties, bijvoorbeeld appartementcomplexen of kantoorgebouwen. De auto’s reserveer, betaal en open je via de speciale Mobeazy App. De auto’s worden aangepast naar  behoefte van de gebruikers, zowel in aantal als in type. Op deze manier ontmoedigt Mobeazy het autobezit en stimuleert het schoon en duurzaam rijden.

Reserveer een auto 24 uur via de Mobeazy app. Betaling gebeurt uitsluitend bij daadwerkelijk gebruik van de auto. Daardoor zitten gebruikers niet vast aan een abonnement, borg of inschrijfkosten. Eén Mobeazy auto vervangt tot tien auto’s, wat zorgt voor meer vrije parkeerruimte.

Behoefte aan mobiliteit
AtoomClub biedt flexibele kantoor- en vergaderruimtes in Amsterdam, Utrecht, Zwolle en Amersfoort. Jeroen van Eck, manager bij AtoomClub, wil flexibele mobiliteit daaraan toevoegen: “Onze huurders hebben behoefte aan mobiliteit. Daarom willen we graag deelauto’s aanbieden. In Mobeazy hebben we een strategische mobiliteitspartner gevonden die optimaal aansluit bij de services die wij aanbieden.”

Resultaat
AtoomClub start 28 augustus met een carsharing pilot in AtoomClub Zwolle. Hier staan twee Mini Coopers klaar om gedeeld te worden. Iedereen bij Barista met een (gratis) account bij Mobeazy kan in één van deze auto’s stappen. Ook OVVICE huurders.

Wil je meer weten of heb je nog vragen? Loop gerust langs de OVVICE/AtoomClub manager. Zij helpen je graag verder.