en | nl

Vers brood van lunchroom Rembrandt

Vers brood van lunchroom Rembrandt

28 June 2018

ROOM FOR NEW SERVICES

Bij OVVICE beleef je het serviceniveau en de gastvrijheid wat je van een hotel verwacht. We ontzorgen onze huurders graag volledig. Bijvoorbeeld met een goede kop koffie of een gezonde lunch met vers brood, zoals in OVVICE Apeldoorn. Hier wordt het brood sinds kort verzorgd door Rembrandt, een lunchroom op een steenworp afstand van de vierde OVVICE vestiging.

Ambachtelijk
Rembrandt is een kleine lunchroom, in de een van de meest karakteristieke panden, in de hoofdstraat van Apeldoorn. Aaron Post is deze gezellige lunchroom begonnen. Ambachtelijk brood wordt hier omgetoverd tot lekkere broodjes en tosti’s. Rembrandt biedt arrangementen aan, serveren borrelplanken of gewoon een lekkere kop koffie of thee.

Pure producten
In OVVICE Apeldoorn staat een gezonde, verzorgde lunch met natuurlijke producten centraal. De broden van Rembrandt bevatten geen toevoegingen en passen daarmee perfect bij ons idee van een lunch met pure producten. Françoise, OVVICE manager in Apeldoorn, at regelmatig bij  Rembrandt. “Het is hier twee tellen vandaan en Aaron is een goede vriend van mijn zoon. Zo kwamen we in contact met elkaar voor de lunch van OVVICE Apeldoorn.” Aaron heeft eerder als DJ muziek gedraaid op het openingsfeest in OVVICE Apeldoorn.
Naast salades en soepen kunnen huurders van OVVICE Apeldoorn genieten van deze ambachtelijke broden. “De huurders snijden het brood zelf. Het is echt lekker!”

OVVICE Apeldoorn Rembrandt

Proeven
Benieuwd naar onze gezonde lunch in OVVICE Apeldoorn? Kom gerust proeven in deze absolute top-locatie in het centrum van Apeldoorn