en | nl

Derde vestiging voor OVVICE

Derde vestiging voor OVVICE

04 November 2016

Dinsdag, September 1st, 2015

 

ARNHEM – Het OVVICE concept is een doorslaand succes en vanwege deze succesvolle pilot breiden ze snel uit tot een dekkend netwerk in heel Nederland. In navolging op de locatie Arnhem worden in Rotterdam en Amsterdam de tweede en derde vestiging deze nazomer geopend.

 

Bij OVVICE ligt de focus op het ontzorgen van de huurders. Ze proberen hierbij het serviceniveau van een hotel na te streven. De combinatie van flexibele contracten en de huiselijke sfeer trekt aan de lopende band nieuwe huurders aan. Deze pijlers zullen in de volgende vestigingen ook weer hoog in het vaandel staan.

 

Volgens eigenaar Aron Reek passen Rotterdam en Amsterdam perfect in hun expansiedoelstelling: “Veel grote organisaties kiezen tegenwoordig vanwege de bereikbaarheid kantoor te houden in het westen van het land. Rotterdam is bij uitstek een plek om te huisvesten met name door de internationale haven die er gevestigd is. Met deze strategische locaties vindt je snel aansluiting bij corporates.”

 

Voor organisaties die door heel Nederland opereren is een dekkend OVVICE netwerk een pré. Members kunnen namelijk gratis gebruik maken van alle woonkeukens, flexplekken en vergaderfaciliteiten. De flexibiliteit en efficiëntie van je organisatie wordt hierdoor sterk vergroot.