en | nl

Eerste Laadpalen bij OVVICE Amsterdam

Eerste Laadpalen bij OVVICE Amsterdam

18 April 2017

Room for new Services, dat is een van de vier speerpunten van OVVICE die omschreven staan in de visie. Hiermee streeft OVVICE ernaar om alle ondernemers te ontzorgen zodat ze kunnen doen waar ze goed in zijn, namelijk ondernemen!

Wanneer je bij OVVICE binnenkomt moet je het gevoel krijgen dat je meer dan welkom bent en dat je de service krijgt die je alleen krijgt bij de beste hotels. Zoals een hartelijk ontvangst, de beste koffie, een gezonde lunch en uiteraard totaal verzorgd werken of vergaderen.

Bij OVVICE blijven we constant aandacht besteden aan hoe wij de services nog kunnen verbeteren of uitbreiden. Dit is een constant proces. Een van de laatste ontwikkelingen waar OVVICE zich momenteel mee bezighoudt is de snel groeiende trend ‘elektrisch rijden’. Deze nieuwe manier van rijden maakt snel zijn opmars en is niet meer weg te denken in onze samenleving! Ook wij ontkomen niet aan deze ontwikkeling en werken uiteraard graag mee aan een duurzame toekomst. Dit past ook weer geheel in een van de overige visiepunten Room for new Life, waarmee OVVICE oude gebouwen duurzaam herontwikkeld.

Sinds kort zijn in Amsterdam de eerste oplaadpalen geïnstalleerd. Er zijn enkele members die elektrisch rijden en zij zijn zeer blij met de komst van de palen! Niet dat er eerder niet opgeladen kon worden hoor! OVVICE heeft zoals eerder gezegd de service hoog in het vaandel staan, dus opladen deden we gewoon met een verlengsnoer door het raam. Dat vinden wij bij OVVICE namelijk heel gewoon. Het levert wel een hilarisch plaatje op, dat verlengsnoer door het open raam, maar dat maakt ons niet uit.
Als de klant maar tevreden is!