en | nl

Flexpower richt gymzaal op in OVVICE Rotterdam

Flexpower richt gymzaal op in OVVICE Rotterdam

25 October 2018

ROOM FOR NEW IDEAS

Als OVVICE member ben je op alle locaties meer dan welkom.. We geven ruimte voor nieuwe ideeën en stimuleren dit ook graag, zodat jij als ondernemer kan groeien. Zoals het idee van Flexpower, een sportcrème leverancier en OVVICE Rotterdam member.

Pop-up gym
Flexpower heeft de vijfde verdieping van OVVICE Rotterdam omgetoverd tot een tijdelijke gymzaal. Alle huurders zijn van harte welkom om lekker te sporten en natuurlijk nieuwe sportcrème te ervaren. De pop-up gym is opgericht in samenwerking met OVVICE en WaterRower.

Voor sporters
FlexPower is een sportcrème die wordt gebruikt bij de warming-up of als herstel na een training of wedstrijd. De meeste pijnverlichtende sportcrèmes verwarmen of verkoelen de huid alleen. De geavanceerde technologie van FlexPower zorgt voor een rustgevende warmte en dringt tegelijk door in de huid om verlichting te bieden waar dat het hardst nodig is.

Ontspanning
Kim, OVVICE manager in OVVICE Rotterdam, vindt de pop-up gym een mooie, toegevoegde service naar de huurders toe. ‘Iedereen die even wil ontspannen tijdens zijn of haar werk, kan hier z’n ei kwijt. Bijvoorbeeld om te tafeltennissen of te fietsen.’
De ruimte was voor de gym beschikbaar voor presentaties. ‘De presentatiemiddelen zijn nu verplaatst naar het sociale hart,’ vertelt Kim. ‘De gymzaal blijft totdat de etage wordt verhuurd.’

Vragen over de gymzaal? Loop even langs Kim of langs Flexpower (toren B, 4.1).