en | nl

Gin & Tonic party in OVVICE Rotterdam [5 oktober]

Gin & Tonic party in OVVICE Rotterdam [5 oktober]

29 September 2017

ROOM FOR NEW IDEAS

In juli hebben de huurders van OVVICE Rotterdam genoten van een gezellige saté party. Het is weer hoog tijd voor het volgende OVVICE feestje, dit keer in het teken van Gin & Tonic. We nodigen je uit om donderdag 5 oktober vanaf 17:00 samen met ons te borrelen.

Afscheid Dawn
Eén van de bekende gezichten van OVVICE Rotterdam, servicemedewerker Dawn, gaat ons na anderhalf jaar verlaten. We nemen volgende week onder het genot van een drankje en hapje afscheid en proosten graag met jullie op haar inzet.

Nieuwe huurders
De afgelopen weken hebben verschillende nieuwe bedrijven zoals RouteVision en Ashland zich gevestigd in OVVICE Rotterdam. De OVVICE borrel is het ideale moment om onze nieuwe huurders welkom te heten en om kennis met elkaar te maken. Ben je nog geen huurder maar heb je wel interesse? Kom dan gerust langs om de sfeer te proeven.

Jouw persoonlijke gin-tonic drankje
Tijdens de borrel krijg je de gelegenheid om je eigen gin-tonic drankje te creëren. Wij zorgen voor de verschillende soorten gin, tonic en garneringen. Jij hoeft alleen maar een potje creativiteit mee te nemen. Je kunt uiteraard ook uit non-alcoholische drankjes kiezen.

OVVICE app
Voorafgaand aan de borrel vindt een huurdersoverleg plaats in het sociale hart. We willen het graag hebben over de OVVICE app, waarmee onder andere vergaderruimtes en parkeerplaatsen gereserveerd kunnen worden. Om de app goed te kunnen benutten is het van belang dat het OVVICE Rotterdam team op de hoogte is van de gemachtigde gebruikers. Het overleg begint om 16:00. Je kunt je aanmelden bij de receptie of via rotterdam@ovvice.nl.

Wat: Gin & Tonic party
Waar: Ovvice Rotterdam
Marten Meesweg 8
3068 AV Rotterdam
Wanneer: 5 oktober 2017
Hoe laat: 17:00

Zien we jou 5 oktober?