en | nl

Lokaal en vers eten bij OVVICE Amsterdam

Lokaal en vers eten bij OVVICE Amsterdam

10 May 2018

ROOM FOR NEW SERVICES

Voor de beste service in catering en lunch, werkt OVVICE samen met lokale cateraars. Dit met oog op de kwaliteit en de duurzaamheid. Eerder vertelden we dat de lunch in OVVICE Amsterdam wordt verzorgd door de cateraar Van de bovenste plank. Sinds kort werken we ook samen met de groothandel Multifood.

Puur natuur
Multifood beschikt over een groot assortiment verse producten en ingrediënten, met een ruime ervaring in ambachtelijk bereiden. Vakmanschap en productkennis staan bij Multifood centraal. Dit zorgt ervoor dat de catering bij OVVICE Amsterdam uit verse en lokale ingrediënten bestaat.

Eerlijk en duurzaam
OVVICE kwam in contact met Van de bovenste plank toen zij verantwoordelijk waren voor de  catering van een feest. De Amsterdamse cateraar is in 2015 opgericht door ondernemer Jorik Boerstal. Sinds november 2017 verzorgt hij elke week de lunch in OVVICE Amsterdam met vers brood, soepen, vleeswaren en verschillende salades. Van de bovenste plank regelt ook borrelhapjes voor feesten.

De producten zijn eerlijk en komen direct van de lokale boer. Jorik vertelt: “Mensen verbinden en enthousiasmeren door ze te verrassen met topkwaliteit producten; dat is wat ik het liefste doe.”
Huurders zijn enthousiast over de lunch van Van de bovenste plank. Vooral de tonijnsalade staat bekend om de heerlijke smaak.

Samenwerking
Met de samenwerking van Multifood en Van de bovenste plank kunnen huurders genieten van een lekkere en duurzame catering bij OVVICE Amsterdam.

Zoek je nog iets te happen voor bij een borrel of vergaderlunch? Neem dan contact op met de OVVICE manager van de gewenste locatie. Let op: dien de aanvraag minimaal twee werkdagen van tevoren in.