en | nl

Meet Barista Office club manager: Carlien

Meet Barista Office club manager: Carlien

21 March 2019

ROOM FOR NEW LIFE

De nieuwe Barista Office manager Carlien zit niet stil. Naast haar werk studeert ze en fietst ze fanatiek. Samen met Patricia gaat ze de nieuwe vestiging in Almere runnen. Benieuwd naar haar verhaal? Lees dan gauw verder.

Van Amersfoort naar Almere
Carlien van de Burgwal werkte bij AtoomClub Amersfoort toen ze over de nieuwe locatie in Almere hoorde. ‘Ik werd benaderd door Jeroen om deze locatie te gaan runnen. Dat sprak mij wel aan.’ Ze startte 2,5 jaar geleden als clubmanager bij AtoomClub. Ze herinnert zich de leegstand nog goed. ‘De locatie was nieuw en er waren weinig huurders. Ik vond het superleuk om nieuwe enthousiaste huurders te verwelkomen.’

Regelen
Carlien studeerde Facility Management, wat nu goed aansluit bij haar werk. ‘Ik pak facilitaire zaken op, zoals verhuur en contractbeheer.’ Vooral het regelen vindt ze leuk om te doen. ‘Ik word daar heel blij van. Laat het aan mij over en ik maak het in orde,’ lacht ze.

OVVICE manager Carlien

Prettige werkomgeving
Wat verwacht Carlien van de nieuwe locatie in Almere? ‘Hetzelfde als bij AtoomClub. Heel veel nieuwe en gezellige huurders op een mooie locatie waar alles goed verloopt.’ De goede sfeer en de leuke huurders dragen, volgens Carlien, bij aan een prettige werkomgeving. ‘Het zorgt ervoor dat je met plezier naar je werk gaat.’

Vrije tijd
Naast haar werk volgt Carlien de opleiding Voeding en Diëtetiek. ‘Voeding en sport zijn mijn grootste passies.’ Ze zit in haar laatste jaar en rondt een stage af bij het wielerteam Jumbo-Visma. In haar vrije tijd houdt ze van mountainbiken en wielrennen. ‘Ik kan mijn sport goed combineren met mijn studie.’ Carlien fietst niet alleen in Nederland, maar ook op vakanties. ‘Dit jaar ga ik wielrennen in Slovenië en Oostenrijk.’

Almere
De nieuwe vestiging in Almere opent 1 mei. Houd onze socials en website in de gaten voor meer informatie.