en | nl

Meet Barista Office manager: Shirley

Meet Barista Office manager: Shirley

21 February 2019

ROOM FOR NEW LIFE

Als je bij OVVICE binnenstapt, word je enthousiast ontvangen door een Barista Office manager. Met een goede bak koffie of lekkere kop thee begin je onbezorgd aan je werkdag. Met je vragen, opmerkingen of suggesties kan je terecht bij de clubmanager. Zo kan je in Rotterdam terecht bij de nieuwe manager Shirley.

Geswitcht van beroep
Sinds 1 februari 2019 is Shirley clubmanager van OVVICE Rotterdam. Hiervoor werkte ze bij bij Inkassier, één van de huurders. ‘Ik heb bij drie verschillende deurwaarders gewerkt als administratief medewerker en zocht iets nieuws.’ Elke dag kwam ze langs de receptie en raakte steeds enthousiaster over die functie. Ze sprak Kim Buter aan, ook manager bij OVVICE Rotterdam, die toevallig vervanging zocht voor haar zwangerschapsverlof. ‘De baan kwam sneller dan ik dacht,’ lacht Shirley. Na Kims verlof zal Shirley bij OVVICE blijven werken.

Barista Office manager Shirley

Hoewel ze in het verleden kort in de horeca heeft gewerkt, ligt deze baan niet in haar straatje. ‘Het is heel ander soort werk. Toch heb ik het vertrouwen en de kans gekregen om mezelf te bewijzen.’ Het is niet de eerste keer dat ze switcht van beroep. Voor Inkassier heeft ze in de detailhandel gewerkt.

Diverse werkzaamheden
Vooral het contact met mensen en de diversiteit in haar werkzaamheden, spreekt Shirley aan. ‘Het is ontzettend leuk. De mensen hier zijn vrolijk en altijd in voor een praatje.’ Haar werkzaamheden bestaan voornamelijk uit gasten ontvangen en te woord staan aan de telefoon, vragen beantwoorden, koffiezetten en parkeerplaatsen reserveren. ‘Zo is mijn dag ruimschoots gevuld. Er komt van alles op je pad, ook problemen die je mag oplossen. De functie is leuker dan ik had verwacht!’

Bootcamp
Shirley is geboren in Den Haag en woont ruim 25 jaar in Pijnacker, samen met haar partner en dochter. In haar vrije tijd sport ze actief. ‘Ik heb verschillende sporten gedaan. Hardlopen, spinnen of groepslessen op muziek: noem het maar op.’ Daarnaast houdt ze van fietsen en iets drinken op een terras. ‘Zo geniet ik van de leuke en fijne dingen van het leven en maak ik mijn hoofd leeg.’

Ontmoet Shirley bij OVVICE Rotterdam. Loop gerust eens langs! Benieuwd naar de locatie? Neem dan gerust contact met ons op.