en | nl

Meet OVVICE manager: Janny

Meet OVVICE manager: Janny

28 November 2018

ROOM FOR NEW IDEAS

Het pand aan Hogehilweg 19 in Amsterdam is ooit uitgeroepen tot ‘slechtste kantoorpand van Nederland’. Na de overname van OVVICE is het nu een dynamische locatie met een ruime variatie aan bedrijven én medewerkers. Met trots stellen we een nieuwe collega voor: Janny. Lees gauw verder.

Nieuwe uitdaging
Janny Borra werkt sinds maandag 12 november bij OVVICE Amsterdam. Ze is benaderd door Kim Buter van OVVICE Rotterdam om een openstaande vacature te vervullen. ‘Ik stond beschikbaar op Werk.nl. Het leek mij leuk om bij OVVICE te werken.’ Hiervoor was Janny werkzaam als office manager bij een accountantskantoor in Amsterdam en daarvoor 10 jaar bij het beursbedrijf Market Maker.

Tot nu toe bevalt het werken bij OVVICE Amsterdam haar goed. ‘Ik houd van bedrijvigheid. Dan zit je bij OVVICE Amsterdam wel goed! Het is er leuk en lekker druk.’ Ze heeft de ambitie om deze inspirerende plek nóg gezelliger te maken.

Natuurtalent
Het liefst gaat Janny erop uit met haar camera. Ze fotografeert al sinds haar achtste. Inmiddels is het een grote passie voor haar. ‘Ik heb de liefde voor fotografie meegekregen van mijn vader. Hij had vroeger een Doka. Verder heb ik het mezelf aangeleerd: ik heb er gevoel voor,’ zegt ze lachend. Ze fotografeert onder andere voor Alzheimer Nederland op vrijwillige basis. ‘Ik ben graag mijn eigen leermeester. Zo kom ik aan kennis: door het gewoon te doen en de beleving aan te gaan.’

‘Ik ben een natuurtalent in fotograferen.’ 

Vrije tijd
In haar vrije tijd houdt Janny van reizen, met vriendinnen op stap gaan of naar de bioscoop bezoeken. ‘Ik heb ook twee kinderen, die houden me ook bezig.’ Janny organiseert ook graag gezellige evenementen. ‘Het organiseren zit echt in mijn bloed.’

Amsterdam Arena
Heb je Janny nog niet ontmoet? Loop gerust langs. Benieuwd naar onze locatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.