en | nl

Meet OVVICE manager Kim

Meet OVVICE manager Kim

01 February 2018

ROOM FOR NEW SERVICES

Onze OVVICE managers doen er alles aan om hun huurders te ontzorgen. Van het verbeteren van de service tot organiseren van evenementen: ze zijn het gezicht van de locatie. We zetten deze kanjers dan ook graag in the spotlights. Eerder hebben we je kennis laten maken met Farell en Francoise. We stellen je nu graag voor aan de OVVICE manager in Rotterdam; Kim!

Kim Buter (29) woont in het historische Dordrecht met haar vriend en hun achtjarige zoon. Na haar studie International Facility Management & Corporate Real Estate in Breda heeft Kim altijd in de horeca gewerkt. “Ik heb echt een passie voor koken en eten. In mijn vrije tijd kook ik het liefst meerdere gangen.” Verder kijkt ze graag naar een goede serie of film op Netflix, knapt ze meubels op en gamet ze.

“Kom gezellig bij ons lunchen en ervaar OVVICE Rotterdam!”

Eén maand voordat OVVICE Rotterdam opende, is Kim begonnen als OVVICE manager. Inmiddels is dat 2,5 jaar geleden en is geen dag hetzelfde geweest. Hierdoor gaat ze met plezier naar haar werk. “Het leukste aan OVVICE zijn de mensen. Ik heb goed contact met mijn huurders, waar ik veel energie van krijg.”

Wat betekent OVVICE voor Kim? “We geven veel aandacht aan de service en het persoonlijk contact. Mensen kiezen op gevoel. Daarom geven we ze het gevoel van thuis. Door onze medewerkers, maar ook het warme, huislijke interieur.”

Wil jij meer informatie over huren in OVVICE Rotterdam? Kim vertelt je graag meer over de locatie en de services die ze aanbieden.