en | nl

Meet OVVICE manager: Michelle

Meet OVVICE manager: Michelle

22 February 2018

ROOM FOR NEW BUSINESS

Onze eerste OVVICE vestiging is drie jaar geleden in hartje Arnhem geopend. Twee jaar geleden is Michelle begonnen als OVVICE manager, met als doel de lege units te vullen en de vestiging tot leven te brengen. Inmiddels ontzorgt Michelle 35 verschillende bedrijven. We willen haar graag aan je voorstellen!

Geboren en getogen
Michelle Kiburg (37) is geboren en getogen in de Gelderse stad Arnhem. Ze is moeder van twee kinderen en werkt vier dagen in de week als OVVICE manager. In haar vrije tijd houdt ze zich bezig met haar hobby: paardrijden. “Het is heerlijk om me na het werken daarop te focussen en mijn hoofd leeg te maken.”

Voordat Michelle bij OVVICE terecht kwam, heeft ze een opleiding Uiterlijke verzorging gevolgd. Ze was verantwoordelijk voor een schoonheidssalon. “Met de komst van mijn zoon kwam ik daar minder aan toe.” Haar interesse in plannen, organiseren en de zakelijke wereld begon meer te groeien en dus ging ze op zoek naar een job in die hoek. “Ik ben uiteindelijk bij een makelaardij terechtgekomen. Later zag ik de vacature in OVVICE Arnhem en heb ik daarop gesolliciteerd.”

“Ik sta volledig achter het concept van OVVICE. Het is een leuke werkplek en heeft voor mij de perfecte combi van dienstverlening en de zakelijke markt.”

Huurders ontzorgen
Wat houdt haar functie bij OVVICE in? “Eigenlijk alles,” vertelt Michelle met een lach. Ze stuurt medewerkers aan, zet koffie en thee, regelt bezichtigingen, stelt huurcontracten op en biedt facilitaire diensten aan. “Vooral de combi van dienstverlening en de zakelijke kant past perfect bij mij.”
Ze omschrijft zichzelf als gedreven, toegankelijk, spontaan en rechtvaardig. De huurders in Arnhem tevreden houden is haar doel. “Het leuke van OVVICE vind ik dat ik me als een spin in het web voel. Ik voel de verantwoordelijkheid en krijg volledig de ruimte.”

OVVICE Arnhem
Wil je meer weten over onze vestiging aan de Jansbuitensingel, Arnhem? Michelle vertelt je graag meer over de locatie en diensten van OVVICE.