en | nl

Meet OVVICE member: ASSA ABLOY

Meet OVVICE member: ASSA ABLOY

10 January 2019

ROOM FOR NEW IDEAS

Een OVVICE locatie heeft veel te bieden. De ligging is uitstekend, huurders worden volledig ontzorgd en een gastheer of -vrouw verwelkomt iedereen met een kop koffie of thee. Dat OVVICE een ideale werkomgeving is, heeft huurder ASSA ABLOY ook ontdekt. Sinds december 2017 zijn zij gevestigd in OVVICE Apeldoorn.

Deuroplossingen
ASSA ABLOY is gespecialiseerd in deuroplossingen voor woningbouw en utiliteitsbouw. Anne Kolkman, medewerker Sluitsystemen bij ASSA ABLOY Nederland in Apeldoorn: “We zijn een groot bedrijf, met een uitgebreid productenpakket. We houden ons voornamelijk bezig met sloten en veiligheidsproducten voor ramen en deuren. Het bedrijf bestaat uit verschillende afdelingen, met ieder zijn eigen specialisatie.” Zelf werkt Anne aan sluitsystemen en het opbouwen van cilinders en sleutels. “Makkelijker gezegd: welke sleutel mag welke deur openen,” lacht ze.

Geschiedenis
ASSA ABLOY Nederland is onderdeel van de ASSA ABLOY Groep, wereldleider op het gebied van deursluitsystemen.
Met het uitzonderlijk brede assortiment aan mechanische en elektromechanische kwaliteitsproducten heeft ASSA ABLOY alle ingrediënten in huis voor het realiseren van de ideale beveiligingsoplossing. Binnen ASSA ABLOY Nederland bundelen meerdere vertrouwde spelers hun krachten met als bekendste merken Nemef, LIPS, ASSA ABLOY en YALE.

OVVICE member ASSA ABLOY

Nieuwe locatie
Halverwege 2017 moest ASSA ABLOY Nederland jammer genoeg afscheid nemen van een deel van het personeel, doordat de productie, distributie en het hoofdkantoor werden verplaatst. Daardoor werd de vorige locatie te groot. “We moesten voor onze mederwerkers uit Apeldoorn en omstreken een kleiner pand zoeken. Daarom zitten we sinds december 2017 in OVVICE Apeldoorn.”

De OVVICE vestiging bevalt ASSA ABLOY goed. “Iedereen is heel tevreden. Het is een sfeervol pand, met een mooi interieur en het is altijd leuk binnenkomen bij de gastvrouw Françoise. Rond 12 uur ruikt het altijd heerlijk in de kantine!” En dat niet alleen: “Het is altijd gezellig en er worden diverse activiteiten georganiseerd. Het fijne is de transparantie in het gebouw, met alle ramen. Hierdoor krijg je geen opgesloten gevoel.”

Contact
OVVICE Apeldoorn ligt op een steenworp afstand van de binnenstad, ligt om de hoek van het treinstation en is uitstekend bereikbaar met de auto. Meer weten over huren of flexwerken bij OVVICE? Neem gerust contact met ons op.