en | nl

Meet OVVICE member: Ditt Officemakers

Meet OVVICE member: Ditt Officemakers

26 January 2018

ROOM FOR NEW BUSINESS

Loop een OVVICE pand binnen en je ervaart een warme, gezellige en vernieuwende ontvangst. Een soort thuisgevoel. Daar zijn we trots op. Net zo trots als op onze samenwerking met Ditt Officemakers, het creatieve brein achter al dat moois. Oprichter en eigenaar Mattijs stelt zich aan je voor.

Een kantoorinrichting voor jou

Ditt Officemakers combineert kantoorinrichting met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van interieurarchitectuur en realisatie. De wens van de klant en persoonlijk contact staan voorop.

Inmiddels is Ditt gevestigd in Twente, WTC Amsterdam én OVVICE Amsterdam. Het ontwerpteam bestaat uit 15 creatievelingen, elk met hun eigen expertise. “Kantoorinrichting is ontzettend veranderd ten opzichte van vroeger. Het draait nu veel meer om gastvrijheid,” vertelt Mattijs.

Waar de naam ‘Ditt’ vandaan komt? “De essentie van ons werk zit ‘m in het creëren ‘voor anderen’, aldus Mattijs. “In het Zweeds betekent ‘Ditt‘ ‘voor jou’. We vonden dat een mooi, krachtig woord en een sterke merknaam. Daarnaast valt de Scandinavische stijl goed in de smaak bij Nederlanders.”

Een bijzondere samenwerking

OVVICE huurders zijn meer dan tevreden over de unieke kantoorunits en werkplekken. Mattijs is al sinds de start van het bedrijf in OVVICE gevestigd. “Ik kies altijd voor een pand met een kwalitatieve dienstverlening. OVVICE biedt een ruime keuze uit verschillende services, dat werkt geweldig en efficiënt. OVVICE en Ditt Officemakers versterken elkaar. Zij kopen en vermarkten een gebouw en wij richten het in volgens de ‘OVVICE’ stijl- en kernwaarden.”

Het tweede pand van OVVICE in Rotterdam is volgens Mattijs erg geslaagd. Zo zijn er verschillende inspirerende vergaderruimtes een warm ‘sociaal hart’ en natuurlijk  de bekende OVVICE services en dienstverlening. Kortom, de samenwerking is een creatief succes om trots op te zijn!

Een kantoorunit volgens Mattijs

Een solide en degelijke basis, dat is altijd het uitgangspunt. “Het begint bij goede kwaliteit. Onderschat zeker niet de toegevoegde waarde van kwalitatief meubilair. Daar hangt een prijskaartje aan, maar dit zorgt voor een comfortabele werkplek én gezonde medewerkers.”

Werk je vanuit één van onze OVVICE panden? Zie jij graag nog praktische aanpassingen of eenvoudigweg meer sfeer in je eigen kantoorunit? Neem gerust contact op met Ditt Officemakers (0546 – 633 000). Mattijs en zijn team geven je vrijblijvend advies en realiseren graag jouw ideale kantoorinrichting.