en | nl

Meet OVVICE member: hello energy

Meet OVVICE member: hello energy

24 November 2017

ROOM FOR NEW BUSINESS

Adviesbureaus, marketingbedrijven en zelfs advocatenkantoren. De OVVICE vestigingen bieden ruimte aan uiteenlopende huurders, waar wij één voor één trots op zijn. hello energy, een bedrijf dat gespecialiseerd is in energiebesparing en duurzaamheid, is één van onze OVVICE Rotterdam members.

Groene start-up

hello energy is in januari 2016 opgericht door Benno Schwarz en Kees van Alpen. Het duo merkte dat bedrijven wel iets met energiebesparing willen doen, maar vaak niet weten hoe. Uit deze vraag ontstond het belangrijkste doel van hello energy, namelijk energiebesparing inzichtelijk en begrijpelijk maken. Hiernaast willen ze de gebruikers van panden ook motiveren om slim met energie om te gaan. Dat gebeurt via de software, en soms ook door tips te delen via narrowcasting.

Visualiseren en activeren

Kantoren en hotels kunnen bij hello energy terecht voor energiemanagement. Het bedrijf heeft een speciale softwaretool ontwikkeld waarmee de klanten op een makkelijke manier energie kunnen visualiseren en hun huurders of gebruikers kunnen activeren om een steentje bij te dragen. Denk hierbij aan inzicht in verbruik, kosten, prestaties, doelstellingen maar ook contracten.

hello energy @ OVVICE

Het hello energy team, dat bestaat uit acht professionals, werkt vanuit de kantoorunit in OVVICE Rotterdam. De verhuizing naar OVVICE vond drie maanden na de oprichting van het bedrijf plaats. “We waren op zoek naar een verzamelgebouw met verschillende voorzieningen voor het ontvangen van klanten. Het persoonlijke contact, de vergaderzalen en de service waren doorslaggevend bij onze keuze voor OVVICE. We krijgen veel complimenten over de professionaliteit en sfeer van het pand”, vertelt mede-oprichter Benno.

Energiepartner

hello energy is niet alleen een OVVICE member, maar ook een energiepartner. Het bedrijf verzorgt onder andere ons energiemanagement. Ze monitoren het energieverbruik en visualiseren de informatie middels een dashboard. Hiernaast verzorgen ze ook de narrowcasting in de panden!

Kijk voor meer informatie over hello energy op: www.hello-energy.nl.