en | nl

Meet OVVICE member: Lamark

Meet OVVICE member: Lamark

13 February 2018

Room for new business

Aan de bruisende Jansbuitensingel, midden in het centrum van Arnhem, is de eerste OVVICE vestiging ooit geopend. We bieden ruimte aan verschillende huurders: van marketingbureaus, advocatenkantoren tot logistieke bedrijven. Lamark is één van onze huurders in Arnhem en stelt zich graag aan je voor.

Tot in de details

Lamark levert logistieke diensten aan Examenbureaus. Een landelijk dekkend netwerk van Test Centers maakt het voor examenkandidaten mogelijk hun examen af te nemen op een datum en tijd die hen het beste uitkomt: ook wel ‘Flexibel Examineren’. Sinds de oprichting van Lamark in 2000 is een groot aantal Examenbureaus overgegaan op deze manier van werken. Michael Jansen, Test Center Coördinator bij Lamark, vertelt over dit proces. “We werken het hele logistieke traject door: van het moment dat we een boeking binnenkrijgen tot aan het werkelijke eindexamen.” Lamark levert haar diensten aan onder andere CITO, NCOI, Politieacademie en LOI.

OVVICE huurder Lamark

Lamark @ Arnhem

Het bedrijf is gegroeid naar 19 vestigingen in heel Nederland, waarvan één in OVVICE Arnhem. Hier verzorgt een team van zes enthousiaste medewerkers het totale pakket van Lamark aan hun opdrachtgevers. “We zaten eerst in een oud kantoorpand,” vertelt Michael. “Het was daar niet gezellig. De OVVICE unit die we nu hebben, was precies wat we zochten.”

“Vooral het centrale, de gezelligheid en het grote aanbod aan faciliteiten van OVVICE spreekt ons het meest aan.”

Centrale unit

OVVICE Arnhem heeft een zakelijke én huiselijke sfeer. We doen er alles aan om onze huurders te ontzorgen. Een sociaal hart, verschillende meetingrooms en centraal gelegen: Michelle vertelt je graag meer over het huren van een unit in OVVICE Arnhem.