en | nl

Meet OVVICE member: The Well Academy

Meet OVVICE member: The Well Academy

09 August 2018

ROOM FOR NEW BUSINESS

Een centrale ligging in Nederland, vlakbij het openbaar vervoer en het centrum van Apeldoorn op loopafstand, waar gezellige cafés en terrasjes te vinden zijn. Dat is OVVICE Apeldoorn. Kortom: een absolute top-locatie. OVVICE member ‘The Well Academy’ heeft dat begrepen. Ze stellen zich graag aan je voor.

Opleidingsinstituut
The Well Academy verzorgt sinds 2012 opleidingen, trainingen en cursussen voor mensen die op boortorens werken, met alles erop en eraan.

‘We geven les aan mensen die op boortorens werken, met alles erop en eraan,’ legt Jan Willem Flamma uit, training development director bij The Well Academy. De trainingen die ze aanbieden variëren van beginnend tot gecertificeerd: alles gerelateerd aan werken op een boortoren.

Een certificaat is noodzakelijk om op een boortoren te mogen werken. Deze moet vervolgens om de twee jaar opnieuw behaald worden. De cursisten krijgen dan een week les, wat wordt afgesloten met een theorie examen en een praktijkexamen op de boorsimulator.

Buitenland
De trainingen worden zowel bij The Well Academy gegeven, als op locatie en in het buitenland. Zo zijn er trainingen gegeven in plaatsen als Johannesburg, Mozambique, Vietnam en Australië. ‘We trainen iedereen die meer wil weten over werken op boortorens.’

Hele verdieping
Sinds kort is The Well Academy verhuisd naar OVVICE Apeldoorn. ‘We wilden een nieuwe start maken, op een nieuwe locatie.’ Het bedrijf heeft hier een complete verdieping tot haar beschikking. ‘We mochten het inrichten zoals wij dat zelf wilden,’ vertelt Jan Willem. Zo heeft The Well Academy drie klaslokalen, een simulator en een pantry.

‘Het ‘ontzorgd worden’ sprak ons heel erg aan.’ – Jan Willem Flamma

Logische keuze
Voor Jan Willem was verhuizen naar OVVICE Apeldoorn een logische keuze. ‘Apeldoorn ligt centraal gelegen in Nederland. Daarnaast zitten we vlakbij het station en de binnenstad.’ De sfeer op de locatie bevalt het bedrijf goed. ‘Het concept sprak ons aan. De omgeving en sfeer is uitstekend: alles is ruim, nieuw en licht.’