en | nl

Meet OVVICE member: YoungCapital

Meet OVVICE member: YoungCapital

15 December 2017

ROOM FOR NEW BUSINESS

Adviesbureaus, marketingbedrijven, advocatenkantoren en zelfs uitzendbureaus. Onze OVVICE vestigingen bieden ruimte aan uiteenlopende huurders, waar wij één voor één trots op zijn. YoungCapital, de grootste recruitmentspecialist voor jong talent, is één van onze nieuwe OVVICE members in Apeldoorn.

Annefleur Verveld, vestigingsmanager in Apeldoorn, vertelt ons meer over YoungCapital. Het is een jonge organisatie met ongeveer 800 medewerkers die de nieuwe generatie aan het werk brengt. Zo helpen zij jongeren met een eerste bijbaantje, een eerste échte baan en de volgende uitdaging. YoungCapital is vooral online te vinden, omdat de jonge doelgroep hier ook te vinden is.

Het ontstaan van YoungCapital

Jong talent heeft grote impact. De drie oprichters, Hugo de Koning, Bram Bosveld en Rogier Thewessen zijn hiervan het levende bewijs. In 2000, zelf nog studerend, zochten zij een bijbaan. Ze merkten al snel dat er nog geen online platform bestond voor hun behoefte en doelgroep, dus creëerde ze deze zelf: Studentenwerk. Wat startte als een simpele website groeide uit tot een online innovatief uitzendbureau!

Team in Apeldoorn

Het team in Apeldoorn bestaat alweer een kleine twee jaar en op dit moment zijn er zes medewerkers inclusief stagiaire. Daarnaast hopen zij volgend jaar verder te groeien. Volgens Annefleur is de quote ‘Fail fast, learn fast, improve fast’ erg belangrijk op kantoor. YoungCapital geeft haar medewerkers veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Iedereen moet volgens haar fouten kunnen en durven maken om te kunnen groeien.

Vestigingen

Op dit moment zijn er meer dan 35 vestigingen van YoungCapital in heel Nederland en sinds 2016 zijn ze ook te vinden in Duitsland met twee vestigingen. Verder is YoungCapital actief in acht Europese landen en hebben zij vijf miljoen mensen in hun eigen database die ze met één druk op de knop kunnen filteren en bereiken.

OVVICE is dé plek

Sinds begin 2017 is deze vestiging van YoungCapital gehuisvest in OVVICE Apeldoorn als één van de eerste ‘bewoners’ van het pand. Waarom kiest YoungCapital voor OVVICE? Dit is de reactie van Annefleur:

“OVVICE heeft de looks die we graag nastreven op alle vestigingen. Het past bij ons en onze doelgroep. Daarnaast is het een goede locatie, in het centrum dichtbij het station. Zo kunnen onze kandidaten ons ook makkelijk vinden en bereiken.”

Annefleur en haar collega’s hebben OVVICE ‘Helemaal prima!’ ervaren. Ze vonden het nog wel wat eenzaam in het begin, maar er komen steeds meer bedrijven bij en daarmee ook leven in de brouwerij. Elke vrijdagmiddag houden zij een borrel, maar hopen snel te kunnen proosten met anderen!