en | nl

Meet OVVICE founder: Aron

Meet OVVICE founder: Aron

23 March 2018

ROOM FOR NEW BUSINESS

Bij OVVICE staan beleving en service centraal. We streven naar het serviceniveau van een hotel. In een paar jaar tijd zijn onze vestigingen enorm gegroeid, maar waar is dit idee begonnen? We stellen je voor aan de eigenaar van OVVICE: Aron Reek. Hij vertelt hoe zijn idee is uitgegroeid tot het ontstaan van OVVICE.

Het concept
Tijdens zijn studie Vastgoedkunde, liep Aron stage bij een bedrijf in een ouderwets kantoor. “Er was geen gezelligheid: het gebouw was saai, ik kreeg geen warm welkom en de koffie was slecht. Waarom zou je je op zo’n kantoor opsluiten, als je ook bij de Starbucks kunt gaan werken?” Na marktonderzoek en gesprekken met generatiegenoten, ontdekte Aron verschillende initiatieven die op de flexibiliteit van werken inspelen. De beleving en service mistte nog steeds. “Tegenwoordig zijn er steeds meer kleine bedrijven: zij hebben geen 250 m2 nodig.” Het concept voor OVVICE borrelde op: een kantoorbelevingsconcept waarin in een kantooromgeving de service van een hotel wordt geleverd.

OVVICE owner Aron Reek

Verschillende locaties
Aron schreef een businessplan voor OVVICE en gaf zich op voor een wedstrijd bij SKEPP. Aron pitchte, samen met andere start-ups, voor eigenaren en beleggers. Hij raakte in contact met de eigenaar van een leegstaand gebouw in Arnhem en zo opende OVVICE voor het eerst haar deuren in Arnhem. Binnen een halfjaar had het gebouw een bezetting van 80%. Later volgden OVVICE vestigingen Rotterdam, Amsterdam en Apeldoorn. “We zijn nu druk op zoek naar nog meer locaties om nieuwe vestgingen van OVVICE te openen.”

Uiterlijk van OVVICE
Hoe is OVVICE aan haar naam gekomen? “Een deel van de visie en het locatiebeleid zit in onze naam,” vertelt Aron. “We hadden het plan om de letters ‘OV’ te gebruiken, vanwege de ideale ligging bij het openbaar vervoer.”

Alle locaties hebben dezelfde inrichting: huurders worden ontvangen door een vriendelijke gastheer of –vrouw, in het sociale hart wordt een goede kop koffie geserveerd en de brainstormsuites geven ruimte aan flexibel werken. “We hopen dat onze huurders energie krijgen van het gebouw en werken daar fijn vinden.” Uiteindelijk wil OVVICE het leven op kantoor leuker maken.

“Het meest indrukwekkende van OVVICE is de entree in Rotterdam. Die lampen en de receptie: wauw!” 

En hoe ziet een werkdag van een OVVICE eigenaar eruit? “Ik ben verantwoordelijk voor sales en marketing, de hospitality en community building.” Aron houdt zich vooral bezig met sales deals en zoekt naar nieuwe locaties. Zijn compagnon, Jeroen, werkt aan de finance, onderhoud en facilities van OVVICE.

Het nieuwe werken
OVVICE zit niet stil wat betreft de trends van het ‘nieuwe werken’. “We gaan naar exporials, beurzen en sluiten relevante samenwerkingen. Allemaal voor één ding: onze huurders een betere kantoorbeleving te geven.” Innovatieve oplossingen voor parkeren of een OVVICE ROOM app: het doel van Aron is om voorop te lopen, top of mind te blijven en een verschil te maken voor huurders.

Trots
“Ik heb vooral een goed gevoel en ben trots op de huurders en de gebouwen,” glimlacht Aron. “Natuurlijk zijn er dingen die beter kunnen, maar belangrijk zijn de huurders: zij hebben het naar hun zin.” Aron is dan wel een eigenaar, maar hij komt graag langs het sociale hart voor een kop koffie. “De afstand tussen eigenaren en bedrijven is tegenwoordig klein. Om te zien hoe het persoonlijk contact is met en tussen huurders, is supergaaf. Het geeft heel veel kracht.”

Room for the new
OVVICE biedt organisaties en zelfstandigen een unieke en inspirerende omgeving om te werken én te ontmoeten. Je kunt vrijblijvend met ons contact opnemen om mogelijkheden te bespreken.