en | nl

OVVICE werkt met nieuw kassasysteem

OVVICE werkt met nieuw kassasysteem

05 April 2018

ROOM FOR NEW SERVICES

OVVICE streeft naar het serviceniveau van een hotel, door onze huurders te behandelen als gasten en diverse extra’s aan te bieden. Loop binnen bij OVVICE en je krijgt een warm welkom, een goede kop koffie en een vriendelijke gastheer/-vrouw die met je meedenkt. Om onze service naar een hoger niveau te tillen, testen we een nieuw kassasysteem in OVVICE Rotterdam.

Horeca kassasysteem
OVVICE werkt sinds kort samen met Gastrofix: een horeca kassasysteem waarmee bedrijven zo voordelig en efficiënt mogelijk mee kunnen werken. Met dit systeem worden onder andere bestellingen opgenomen, de boekhouding bijgehouden en personeelsplanningen gemaakt. OVVICE Rotterdam is de pilot locatie van het kassasysteem.

Laagdrempelig werken
Voorheen werden de kosten bij OVVICE Rotterdam geturfd. Gastrofix zet hier een punt achter. Het kassasysteem werkt op verschillende apparaten, onder andere de iPad of iPhone. Op deze manier kunnen we laagdrempelig en efficiënt voor huurders werken. We kunnen bestellingen makkelijker opnemen, bijvoorbeeld tijdens een vergadering. De kosten worden gelijk op de rekening van de huurder gezet en zo bijgehouden.

Andere vestigingen
De reacties van de pilot locatie zijn positief. Kim, OVVICE manager in Rotterdam, vertelt enthousiast haar ervaring. ‘Het systeem werkt goed. Het fijne is dat we gelijk de kosten en de omzet weten, wat inzicht creëert voor de inkoop.’ Uiteindelijk willen we dit efficiënte kassasysteem uitrollen naar andere OVVICE vestigingen.