en | nl

Nieuwe aanwinst in de Barista Office family!

Nieuwe aanwinst in de Barista Office family!

20 December 2018

ROOM FOR NEW BUSINESS

OVVICE koopt leegstaande gebouwen en blaast deze een nieuw leven in. Hier wordt écht ruimte gemaakt voor nieuwe ideeën. We zijn altijd bezig om ons netwerk uit te breiden in meer Nederlandse steden. Met trots vertellen we daarom dat OVVICE in maart 2019 een nieuwe vestiging opent in Almere. Lees hieronder alles over waarom de keus op Almere viel.

Bruisende binnenstad
Volgens de vakjury van Beste Binnenstad 2017-2019 heeft Almere het beste stadscentrum in de categorie ‘middelgrote binnensteden’. Almere heeft “bruisend winkel-, verblijf- en woonmilieu” en scoort hoog op evenementprogrammering, onderhoud van openbare ruimte en milieu.

Forenzenstad
De stad ligt vlakbij Amsterdam. Ideaal voor forenzen die kiezen dichtbij hun werk te wonen en daarmee hoge Amsterdamse (en Haarlemse) huurprijzen vermijden. Inmiddels is Almere niet meer alleen een forenzenstad, maar een succesvolle stad met meer werkgelegenheid. De binnenstad is gezellig, milieuvriendelijk en makkelijk te bereiken met het ov. Bovendien kunnen shopliefhebbers hier genieten van een breed winkelaanbod.

 

Nieuwe aanwinst
De ligging van OVVICE Almere is uitstekend. Station Almere Centraal ligt op vijf minuten afstand en binnen tien minuten ben je in het hart van de stad. De locatie belooft ook een hoop. Het begint met de buitenkant. Plantenbakken dienen als banken en het groen zorgt voor een frisse uitstraling. Dit zet de toon voor de look en feel van het interieur binnen. Hout wordt hier gecombineerd met zachte tinten geel, blauw en roze. Verder is het zoals je van elke OVVICE locatie verwacht: een OVVICE manager verwelkomt je, de koffie wordt vers voor je gezet en ontvangt gasten in vergaderruimtes.

Ruimte voor nieuwe ideeën, ook in Almere. Benieuwd naar de opening van de gloednieuwe vestiging? Houd onze website en Facebookpagina in de gaten.