en | nl

Nieuwe OVVICE service: fotografie

Nieuwe OVVICE service: fotografie

08 December 2017

ROOM FOR NEW SERVICES

Bij OVVICE ontzorgen we onze huurders graag volledig. Met de beste koffie, een gezonde lunch, de verzorging van meetings, een ‘shared car’ en nu ook fotografie. Onze huurders kunnen professionele foto’s laten maken bij onze gloednieuwe en vaste fotograaf.

Heb je nog geen goede profielfoto voor op LinkedIn of de website? Is er nog geen teamfoto, die wel nog op je to-do-lijst staat om te regelen? Je kan bij ons terecht voor portretten, interieurfotografie en bedrijfsreportages.

Een fotograaf die weet wat hij doet

We stellen je graag voor aan Jurrit van der Waal. Fotografie is altijd al zijn passie geweest. Zijn affiniteit met beelden ontstond al in zijn vroege jeugd. Hij is opgegroeid in een grafische en creatieve wereld, dankzij het familiebedrijf. Na een aantal studies en jaren werkervaring in de grafische branche heeft hij besloten om zich te gaan focussen op fotografie. Jurrit houdt zich vooral bezig met zakelijke fotografie en portretten.

13716186_10209099911910123_4471658189191018605_n-300x300.jpg

Waarom is fotografie zo belangrijk?

Een goed beeld van het bedrijf creëert nu eenmaal betrokkenheid en dat levert je meer omzet op. Daarnaast zegt beeld meer dan duizend woorden. Deel de gemaakte foto’s op je website, social media en alle andere communicatie-uitingen voor de transparantie. Dit is namelijk wat de klant van je verwacht.

We keep in touch!

Huurders van alle OVVICE locaties kunnen foto’s laten maken. Deze foto’s worden op locatie gemaakt met professionele apparatuur. Daarnaast zullen de portretten op vaste momenten ingepland worden en werken we met een staffelprijs.

Ben je geïnteresseerd? Binnenkort zal er een verdere introductie komen van Jurrit zelf en legt hij alles verder uit!