en | nl

Nieuwe samenwerking met JetDrinks

Nieuwe samenwerking met JetDrinks

04 June 2018

ROOM FOR NEW SERVICES

Bij OVVICE beleven onze huurders de gastvrijheid en het serviceniveau wat ze van een hotel verwachten. We zorgen voor de grootste glimlach, maar ook voor een verse bak koffie, een gevarieerde lunch en gezonde tussendoortjes. Om aan te sluiten op de verschillende behoeftes van onze OVVICE members, zijn we een samenwerking aangegaan met JetDrinks, voor bijzondere snacks en dranken.

Net even anders
JetDrinks is sinds 2001 actief als gespecialiseerde horecagroothandel in onderscheidende producten, bijvoorbeeld smoothies, fruitshakes, biologische sappen en vitaminewater. Als distributeur van bijzondere en biologische producten is het assortiment van JetDrinks net even anders dan anders. OVVICE kwam in contact met JetDrinks via het Coffee Festival.

Experimenteren
In OVVICE Rotterdam breiden we ons assortiment uit met de bijzondere producten van JetDrinks. Huurders kunnen nu Vit Hit (vitaminewater), Savvy (fruitsmoothies) en verschillende soorten noodles halen. De bijzondere snacks en dranken zijn een mooie toevoeging bij de lokale cateraar. Kim, OVVICE manager in Rotterdam: “We willen vooral huurders warm maken voor alternatieve frisdranken en tussendoortjes.” De reacties zijn tot nu toe positief en enthousiast. “We testen nu vooral welke producten wel en niet aanslaan bij onze huurders.”

Proeven?
Benieuwd naar deze bijzondere producten in OVVICE Rotterdam? Wil je meer weten of juist proeven? Loop gerust langs.