en | nl

Ondernemersborrel OVVICE Apeldoorn [24 november]

Ondernemersborrel OVVICE Apeldoorn [24 november]

13 November 2017

ROOM FOR NEW IDEAS

OVVICE organiseert regelmatig evenementen voor huurders. Denk hierbij aan een thema-ontbijt, netwerkevenement of lezing. We proberen op deze manier een positieve bijdrage te leveren aan de bedrijven die zijn gevestigd in OVVICE.

Ondernemersborrel in OVVICE Apeldoorn

Vrijdag 24 november 2017 vindt weer een gezellige, maar ook waardevolle ondernemersborrel plaats. Dit keer in OVVICE Apeldoorn. De huurders zijn vanaf 16:30 welkom om te komen borrelen in het sociale hart.

Alle ondernemers zijn welkom

Niet alleen de ondernemers die binnen OVVICE zijn gevestigd kunnen zich aansluiten. Ook professionals, flexwerkers en ondernemers van buitenaf zijn van harte welkom. Nodig dus vooral je eigen zakelijke relaties uit. Wij zorgen voor voldoende hapjes en drankjes!

Kom met elkaar in contact

Het doel van de ondernemersborrel is om professionals met elkaar in contact te brengen. Jong, oud, starters maar ook doorgewinterde ondernemers. Zo kunnen de professionals hun netwerk vergroten en van elkaar leren. De ondernemers die niet zijn gevestigd in OVVICE kunnen tegelijkertijd kennis maken met onze locatie en community.

Leuk om te weten: de aanwezigen krijgen de nieuwste editie van het ondernemersblad Eigen! mee naar huis. Het magazine staat in het teken van ondernemers uit Apeldoorn.

3FM Serious Request

Het Glazen Huis van 3FM Serious Request staat dit jaar in Apeldoorn. Wij willen samen met onze huurders een steentje bijdragen. We besteden daarom tijdens de borrel aandacht aan het initiatief. Er zal ook een doneerbox in de vorm van een glazen huis aanwezig zijn. Alle opbrengsten worden gedoneerd aan Serious Request. Direct doneren kan hier!

Zelf een event organiseren

Wil jij zelf een zakelijk evenement organiseren in OVVICE, als huurder of externe? Wij horen graag meer over jouw plannen. Bel ons of kom langs om de mogelijkheden te bespreken.

Wat: Ondernemersborrel
Waar: OVVICE Apeldoorn
Roggestraat 111
7311 CC Apeldoorn
Wanneer: 24 november 2017
Hoe laat: vanaf 16:30

Voor vragen over de ondernemersborrel kun je contact opnemen met OVVICE manager Francoise via 06 121 774 78 of apeldoorn@ovvice.nl.