en | nl

Ontdek het zusje van OVVICE: AtoomClub

Ontdek het zusje van OVVICE: AtoomClub

26 July 2018

ROOM FOR NEW LIFE

Bij onze OVVICE vestigingen ontzorgen we onze huurders volledig. Dit doen we door voor alles een aanspreekpunt te zijn. Hetzelfde gebeurt bij de AtoomClub: de zusteronderneming van OVVICE. Het is een plek waar je kunt werken, vergaderen én je energie krijgt. Ook als OVVICE member.

Ervaar energie

AtoomClub is een innovatieve omgeving die de creativiteit en productiviteit van professionals stimuleert. Gecombineerd met een fijne werksfeer en een stijlvol design, waar energie centraal staat. Net zoals bij OVVICE staan de vestigingen van AtoomClub op een goed bereikbare locatie: in Utrecht, Amsterdam, Amersfoort en Zwolle, met veelbelovende vergelijkbare vestigingen in de toekomst. Kortom: dé ideale plek voor start-ups met de ambitie om te groeien.

Diensten en faciliteiten

AtoomClub members ervaren de energie op verschillende manieren: van een warm welkom van betrokken ClubManagers tot staand vergaderen. De diensten die wordt aangeboden zijn als volgt:

 Zit/sta-werkplekken. Zitten is het nieuwe roken. De werkplekken bij AtoomClub zijn daarom standaard ingericht met een zit/sta-bureau, dat ergonomisch werken bevordert.
  Post- en pakketservice. Post kan afgeleverd worden bij ClubManagers, die alles zorgvuldig sorteren.
  Servicekosten. Kosten voor elektriciteit, gas en schoonmaken zitten bij de servicekosten inbegrepen, waardoor huurders niet voor verrassingen komen te staan.
  ClubManagers. De ClubManagers zijn het aanspreekpunt voor alle vragen en geven huurders de aandacht die ze verdienen.
  WiFi & Multifunctionals. Members mogen gebruik maken van de WiFi of glasvezelinternet van AtoomClub. Net zoals printen, kopiëren en scannen.
  Vergaderen. Huurders kunnen bij AtoomClub terecht voor (in)formele vergaderruimtes, om een plek te kiezen waar ze het meeste energie krijgen.
  24/7 toegankelijk. Met een toegangspas kunnen members zowel in de vroege ochtend als in de late avonduren zonder ClubManager naar binnen.

Veel van deze diensten zijn hetzelfde bij onze OVVICE panden.

OVVICE member

Als OVVICE member profiteer je ook van de diensten die bij de AtoomClub worden aangeboden. Denk aan een vergaderruimte huren en flexwerken. Voor het het huren op andere locaties heeft iedere huurders vijf credits per maand om te besteden: één credit staat voor twee uur vergaderen.

Benieuwd naar de diensten van de AtoomClub? Of wil je een ruimte reserveren? Loop gerust langs je OVVICE manager voor meer informatie.