en | nl

Onze favoriete koffie is genomineerd voor Coolest Dutch Brands

Onze favoriete koffie is genomineerd voor Coolest Dutch Brands

09 November 2018

ROOM FOR NEW LIFE

De dag begint pas echt met een goede kop koffie. Daarom serveren we onze huurders de overheerlijke koffie van Peeze. Een prachtig familiebedrijf dat bijna 140 jaar bestaat en waar duurzame koffie centraal staat. Daarom vinden we het extra leuk om te vertellen dat onze favoriete koffie is genomineerd voor Coolest Dutch Brands.

Het duurzaamste merk
Coolest Dutch Brands 2018 wordt georganiseerd door FONK. Duurzame merken van Nederlandse origine met een uitgekiende marketingstrategie krijgen dit jaar een podium. Een vakjury, bestaande uit 48 creatives en strategen, beoordeelt de genomineerden. Peeze strijdt onder andere met Tony’s Chocolonely, Picnic, Plus, Bunq, Marie-Stella-Maris, ASN Bank, Vandebron, De Vegetarische Slager en Kings of Indigo.

Koffie, koffie en nog eens koffie
In Nederland worden er zo’n 150 miljoen koppen koffie gedronken. Peeze had snel in de gaten dat duurzame koffie voor het beste bakkie pleur zorgt én de wereld verbetert. Dat is een nominatie waard.

OVVICE Rotterdam Peeze koffie

‘We willen de consument op transparante wijze laten zien dat de keus voor koffie ook een eerlijke keuze kan zijn,’ vertelt Jenny Berenpas, marketing en communicatiemanager bij Peeze. ‘De bewuste consument moet uitkomen bij de koffie van Peeze, het bedrijf dat de hele koffieketen verduurzaamt, en verpakkingsmateriaal biologisch afbreekbaar wil maken. Daarbij staat het leveren van een hoogwaardig product voorop, zonder dat de planeet daarvan schade ondervindt.’