en | nl

Oranje Ondernemingsborrel in Apeldoorn [26 april]

Oranje Ondernemingsborrel in Apeldoorn [26 april]

15 April 2018

ROOM FOR NEW LIFE

Koningsdag staat bijna voor de deur, en dat willen we met onze huurders vieren. Daarom organiseren we in OVVICE Apeldoorn een gezellige Oranje Ondernemingsborrel. Op 26 april zijn al onze huurders van 16:00 tot 19:00 uur welkom om een drankje te komen doen. Mede-ondernemers zijn ook welkom!

Goed doel
Tijdens de borrel zijn er gezellige activiteiten en leuke spellen, die in het teken staan van een goed doel. Dit jaar zamelen we geld in voor de stichting Alp d’HuZes, die zich inzet voor een kankervrije toekomst. We steunen team Forza: een groep uit negen zeer gemotiveerde fietsers en hardlopers zetten zich in voor dit goede doel. Een deel van deze groep zal tijdens de Oranje Ondernemingsborrel aanwezig zijn en de activiteiten begeleiden.

Forza
Waarom kiest OVVICE voor dit team? Francoise, OVVICE manager in Apeldoorn: “Mijn dochter zit in dit team, samen met familie en vrienden. We vonden het een mooi initiatief om hen te steunen.” ‘Forza’ is Italiaans voor kracht, macht en sterkte.

Barbecue
Om 16:00 uur zorgen we tijdens de gezellige activiteiten voor een verfrissend drankje van de bar. Rond 17:30 wordt de barbecue aangestoken. Introducés zijn tijdens deze borrel ook welkom!

Wat: Oranje Ondernemingsborrel
Waar: OVVICE Apeldoorn
Roggestraat 111
7311 CC Apeldoorn
26 april 2018
Hoe laat: 16:00 uur

Ben jij aanwezig bij onze Oranje Ondernemingsborrel? Laat het ons weten of je komt.