en | nl

OVVICE bestaat 5 jaar!

OVVICE bestaat 5 jaar!

03 January 2019

ROOM FOR NEW SERVICES

Met trots deelt OVVICE een mijlpaal in dit nieuwe jaar. In september 2014 opende OVVICE haar eerste locatie in Arnhem. Dat betekent dat we dit jaar vijf jaar bestaan. Om deze reden willen we met jullie graag terugblikken naar hoe het allemaal begon.

Waar het allemaal begon
Het begon met het concept: leegstaande gebouwen kopen en een nieuw leven inblazen. Dit stond in het een businessplan, geschreven door OVVICE founder Aron Reek. Hij gaf zich op voor een wedstrijd bij SKEPP en won de pitch. Aron raakte daarna in contact met de eigenaar van een leegstaand gebouw in Arnhem. Zo kwam OVVICE aan haar eerste vestiging aan de bruisende Jansbuitensingel. Binnen een half jaar was het gebouw voor 80% verhuurd.

Nieuwe locaties
OVVICE had de smaak te pakken en ging op zoek naar nog meer veelbelovende locaties. De vestigingen Rotterdam en Amsterdam volgden snel. De laatste locatie opende januari 2017 in Apeldoorn voor huurders. Het voormalige belastingkantoor, helemaal verkaveld en gedateerd, werd opnieuw opgebouwd tot een gloednieuwe vestiging. Op 16 maart 2017 werd de opening nog feestelijk gevierd, ook al was het pand al in gebruik.

Apeldoorn is niet de laatste vestiging. Dit jaar opent OVVICE een nieuwe vestiging in Almere, in samenwerking met Barista Office Club.

Kom met ons in contact
Zoek je een plek waar je ruimte, energie en ideeën kan delen? OVVICE is deze plek. Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken. We bespreken graag alle mogelijkheden met een kop koffie.