en | nl

Meet OVVICE member: Coppa

Meet OVVICE member: Coppa

28 April 2018

ROOM FOR NEW BUSINESS

Bij OVVICE krijgen huurders ruimte voor nieuwe ideeën, een nieuwe kijk op huisvesting, het nieuwe werken, nieuwe ontmoetingen. Een ‘hotspot’, een plek waar het gebeurt. We zijn dan ook een voor een trots op onze huurders. Dit keer stellen we Coppa aan je voor; OVVICE member in Arnhem, Amsterdam en Apeldoorn.

Inkoopadviesbureau
Coppa is een inkoopadviesbureau en werkt op het gebied van inkoop. Ze richten zich op twee markten, namelijk de gezondheidszorg en de lokale overheid. Bas Bouwman zat midden in zijn studententijd, toen hij Coppa in 1997 oprichtte. Zijn doel was om ‘een van de grootste inkoopbureaus’ te worden. Inmiddels maakt Coppa onderdeel uit van de top vier van Nederland.

Inkoop provider
Hoe gaat Coppa te werk? “We lopen samen met de klant het inkoopproject door, bijvoorbeeld voor een ziekenhuis bij het contracteren van een leverancier van pacemakers,” vertelt Bas. “We zijn een inkoop provider: we regelen alles op gebied van inkoop voor onze klant.”

OVVICE member
Het totale team van Coppa bestaat uit 80 enthousiaste professionals, werkend in de vestigingen OVVICE Apeldoorn, Arnhem en Amsterdam. Flexibel werken staat hoog in het vaandel.
Coppa zat eerst gevestigd in een ander kantoor in Amsterdam en Arnhem. “Het kantoor in Amsterdam werd verbouwd tot een hotel. We zochten een tijdelijk alternatief. Op die manier kwamen we bij OVVICE terecht. Binnen één dag zijn we met de locatie Amsterdam én Arnhem verhuisd naar OVVICE.” Sinds februari is Coppa ook te vinden in OVVICE Apeldoorn. “De locatie spreekt ons vooral aan: middenin de stad en dichtbij het station.”

“Het concept van OVVICE sluit aan bij onze manier van werken.”

Kantoorbeleving
OVVICE verzorgt haar huurders als gasten van een hotel. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op.