en | nl

Meet OVVICE member Fresh Apple

Meet OVVICE member Fresh Apple

23 May 2018

ROOM FOR NEW BUSINESS

Binnen een minuut zijn huurders van OVVICE Apeldoorn in de binnenstad met diverse leuke terrassen en winkels. De bereikbaarheid, voor zowel openbaar vervoer als auto, is uitstekend: een absolute toplocatie. Fresh Apple heeft dat begrepen. Ze zijn nog maar twee weken gevestigd in de vierde vestiging van OVVICE. We stellen deze kersverse member aan je voor.

Digitale fantasie
Een frisse huisstijl, nieuwe app of strategie? Met een team van ‘digital athletes’ helpt Fresh Apple bij het realiseren van de ‘digitale fantasie’. “De vraag is uiteenlopend: iedereen wil wel een bepaalde situatie bereiken of iets renoveren. Vandaar de ‘digitale fantasieën’,” vertelt Jan-Pieter Kroezen, oprichter van Fresh Apple. Hij denkt en helpt graag mee, en begeleidt zijn klanten van A tot Z. “We kijken naar welk resultaat het beste is voor de klant, zonder barrières.”

Focussen op samenwerking
Jan-Pieter richtte samen met Timo Moes Fresh Apple op in juli 2012. Zijn motivatie hiervoor was helder. “Digitale bedrijven toentertijd waren lastig qua communicatie: veel mensen wisten niet wat ze kregen. We wilden dat anders doen, door te focussen op de samenwerking.” Zijn passie voor designen en ontwerpen hielp hier goed bij. “Ik wil vooral mooie dingen maken en een glimlach op een gezicht zien.”
Hoe is Jan-Pieter op de naam ‘Fresh Apple’ gekomen? “Ik heb er niet lang over nagedacht,” vertelt hij lachend. “Sterker nog: ik heb de naam verzonnen terwijl ik op de bank zat.”

Prettige setting
Sinds twee weken is Fresh Apple te vinden in OVVICE Apeldoorn. De ruimte en de locatie bevalt Jan-Pieter goed. “Alles is geregeld en verzorgd. Sommige kantoorpanden hebben de verkeerde lichtval of er is niks de buurt. OVVICE heeft juist een prettige setting waar we kunnen groeien.” Het bedrijf verwacht 1 juli klaar te zijn met de verbouwing, om vol aan de slag te kunnen gaan in hun nieuwe kantoor.

“Dat alles is geregeld en we nergens over na hoeven denken, is het grootste voordeel van OVVICE.” – Jan-Pieter

 Room for the new
Ben jij op zoek naar kantoorruimte? Neem vrijblijvend contact op met OVVICE, we drinken graag een kop koffie met je over ons aanbod.