en | nl

OVVICE op bezoek bij Expo Real in München

OVVICE op bezoek bij Expo Real in München

20 October 2017

ROOM FOR NEW BUSINESS

Expo Real is dé vastgoed vakbeurs voor vastgoedexperts. De beurs vond van 4 tot 6 oktober 2017 plaats in München en heeft met 2.003 exposanten en meer dan 41.500 deelnemers alle vorige records verbroken. OVVICE was op bezoek bij deze imposante beurs.

Expo Real

Blijvende groei en waardevolle marktspelers. Dat waren de belangrijkste thema’s tijdens Expo Real 2017. “De sterke groei gaat voornamelijk samen met de lage rentetarieven”, legde professor Clemens Fuest van het Ifo Centrum voor Economische Studies uit. De vastgoedmarkt verandert in rap tempo en we kunnen de crisis achter ons laten.

OVVICE @ Expo Real

Het voornaamste doel van het bezoek aan de beurs, was het vergroten van het internationale netwerk en het onderhouden van de zakelijke contacten. We hebben met verschillende interessante partijen gesproken en voldoende inspiratie opgedaan. Hiernaast hebben we ook opgemerkt dat internationaal goed wordt ingespeeld op de trends van serviced-office-concepten. Leuk om te melden: het OVVICE concept trekt, ook in het buitenland, veel positieve aandacht. We zijn dus goed op weg!

De cijfers van Expo Real 2017 en de vooruitstrevende beursinvulling hebben de positie van de beurs nogmaals bevestigd als de belangrijkste van Europa. We nemen de opgedane informatie dan ook graag mee bij het verbeteren en verder uitrollen van het OVVICE concept.

Heb je een vraag of opmerking? Stuur dan gerust een mailtje naar info@ovvice.nl.

Bron foto: Expo Real