en | nl

OVVICE rijdt voor een goed doel

OVVICE rijdt voor een goed doel

09 June 2018

ROOM FOR NEW IDEAS

Op maandag 14 mei 2018 had OVVICE ‘de verbindende tourtocht’ op de agenda staan. Dit bijzondere evenement was het initiatief van de netwerkclub Ondernemers in Bedrijf die gevestigd zijn in OVVICE Apeldoorn. Met deze rally werd geld opgehaald voor het goede doel Matchis.

Netwerkclub
Het was de eerste rally ooit van OVVICE member Ondernemers in Bedrijf, een overkoepelende netwerkorganisatie, actief in 13 regio’s met meer dan 2.400 aangesloten ondernemers. Ondernemers kunnen hier nieuwe contacten opdoen, samenwerken en relaties onderhouden in een informele setting.

Verbindende tourtocht
Enthousiaste ondernemers uit heel Nederland deden mee aan deze tourtocht. In een prachtig gebied reden ze in auto’s voor het goede doel Matchis: het Nederlandse centrum voor stamceldonoren. De opbrengst  kwam van verkochte tickets en donatieboxen.

“Het was vooral een leuke manier om ondernemers te leren kennen en een goed doel te steunen.” – Kim.

Tijdens de tour deden de rallyrijders mee aan een speurtocht. De uitdaging was om foto’s te zoeken en ze in de juiste volgorde te plaatsen. Eten en drinken werd geregeld in geplande tussenstops. De rally werd afgesloten met een borrel in Apeldoorn.

OVVICE kever

In de oude kever
OVVICE reed in de oude kever van Françoise, OVVICE manager in Apeldoorn. Zij reed samen met Kim, OVVICE manager in Rotterdam.