en | nl

OVVICE service: nieuw lunchbuffet in 2018

OVVICE service: nieuw lunchbuffet in 2018

05 January 2018

Het verzorgen van de lunch en catering voor onze huurders valt onder onze OVVICE services. Om de service te verbeteren, met oog op kwaliteit en duurzaamheid, werken wij samen met Bakker Klootwijk. De bakkerij verzorgde eerst het brood voor de lunch in OVVICE Rotterdam. Vanaf dit jaar verzorgen zij het hele lunchbuffet. Wij stellen je graag aan hen voor.

Wist je dit al? Bakker Klootwijk bakt de beste oliebol van Nederland! Als oer-Rotterdams bedrijf eindigen zij op de éérste plaats bij de AD Oliebollentest 2017 met het cijfer 10. Leon Klootwijk is bijzonder trots dat zijn oliebollen de beste van Nederland zijn. “Dit is een groot compliment naar onze hardwerkende bakkers. We zijn continue bezig om onze kwaliteit naar een hoger niveau te brengen en ik ben blij dat na al die jaren van hard werken het zich uitbetaald met dit resultaat. Als authentiek Rotterdams bedrijf een kers op de heerlijke taart.” Zij zijn met een goed gevoel 2018 ingegaan!

klootwijk.jpg

Het OVVICE team vindt het altijd een grote uitdaging om een gevarieerde lunch te maken. Wij bieden graag het lekkerste en gezondste lunchbuffet aan en daardoor zijn wij de samenwerking aangegaan met Bakker Klootwijk. De bakkerij heeft immers al ervaring, doordat zij lunches verzorgen voor meer dan duizenden mensen per week.

De bakkerij verzorgt het buffet in OVVICE Rotterdam tot in de puntjes. Het eten wordt door hen vers gesneden en klaargezet, elke dag is er een special en het personeel van de bakkerij zorgt ervoor dat alles netjes opgeruimd is. Henne zegt: “Het is nieuw, maar we vinden het erg leuk. Alle gasten zijn tevreden en we zijn blij met de enthousiaste reacties.”.

header.jpg

Bakker Klootwijk is onlosmakelijk verbonden met Rotterdam. Hun producten vertegenwoordigen het oude ambacht en de trots van de haven. Tegelijkertijd laten zij zich inspireren door de nuchtere en vooruitstrevende wereldstad. Bakker Klootwijk is de bakker van en voor Rotterdam. Al drie generaties lang en sinds het jaar 1951.

Vanaf 2 januari 2018 verzorgen zij het lunchbuffet in OVVICE Rotterdam, waar we allemaal erg enthousiast over zijn. Nieuwsgierig naar het lunchbuffet? Schuif lekker aan voor slechts 4 euro. Eet smakelijk alvast!