en | nl

OVVICE XMAS DINNER

OVVICE XMAS DINNER

01 December 2017

ROOM FOR NEW IDEAS

Inmiddels is het december en hebben we een hoop leuke activiteiten op de planning staan. We sluiten het jaar graag sfeervol af met een feestelijk en smakelijk kerstdiner. Daarom ben je op donderdag 14 december welkom aan te schuiven bij OVVICE in Apeldoorn of Rotterdam.

OVVICE XMAS DINNER in Apeldoorn

Het feestelijke kerstdiner begint vanaf 17:00 met een welkomstdrankje. Om 17:30 geven wij het woord aan Ondernemers in Bedrijf, die sinds kort in OVVICE Apeldoorn gevestigd zitten. Daarna schuiven wij aan thematafels voor het kerstdiner. Van 18:30 tot 20:00 is er een netwerkborrel in de kerstsfeer met allerlei lekkere hapjes.


Wat:
OVVICE XMAS DINNER
Waar: OVVICE Apeldoorn
Roggestraat 111
7311 CC Apeldoorn
Wanneer: 14 december 2017
Hoe laat: 17:00 – 20:00

 

OVVICE XMAS DINNER in Rotterdam

In het Sociale Hart organiseren we ook een feestelijke maaltijd. Vanaf 18:00 ben je welkom voor een welkomstdrankje en om 18:30 gaan wij beginnen met de veiling voor Serious Request. De veiling wordt gepresenteerd door de nieuwe OVVICE Business Club. Verschillende huurders van OVVICE bieden hier hun services en diensten aan voor het goede doel. 19:15 gaan wij aan tafel om te genieten van een heerlijk kerstdiner! Lees dit artikel voor meer informatie over Serious Request.

Let op: voor dit kerstdiner koop je bij de receptie een toegangskaartje. De prijs bepaal je zelf en de volledige opbrengst zal gaan naar Serious Request.

 

Wat: OVVICE XMAS DINNER & Serious Request veiling
Waar: OVVICE Rotterdam
Marten Meesweg 8-11
3068 AV Rotterdam
Wanneer: 14 december 2017
Hoe laat: 18:00 – geen eindtijd

 

Zien we jou ook 14 december?

Ben je erbij? Ken je ondernemers die je graag aan ons wilt voorstellen? Neem ze mee als introducé en laat ze meegenieten van je netwerk en de mooie locatie!

Aangepaste kantoortijden tijdens de feestdagen

In verband met de feestdagen passen wij onze kantoortijden aan in alle OVVICE vestigingen.
Vrijdag 15 december:                      gesloten vanaf 15:00 uur.
Maandag 25 december:                  gesloten.
Dinsdag 26 december:                    gesloten.
Maandag 1 januari:                           gesloten.

 

champaign.png

Wat te doen in 2018? Nieuwjaar wijnproeverij & walking dinner!

Op vrijdag 12 januari 2018 is er vanaf 17:00 een Nieuwjaar wijnproeverij en walking dinner. Dit vindt plaats in OVVICE Arnhem en wordt verzorgd door Vino de Casa. Kom je ook?

Loop gerust langs bij de OVVICE manager als je vragen hebt. We zien je graag op 14 december en wensen je alvast een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar!