en | nl

OVVICE zet lokale cateraars in

OVVICE zet lokale cateraars in

01 November 2017

ROOM FOR NEW SERVICES

Het verzorgen van de lunch en catering voor onze huurders valt onder onze OVVICE services. Om de service te verbeteren, met oog op kwaliteit en duurzaamheid, werken wij sinds kort samen met een nieuwe groothandel en lokale cateraars.

Lunch voor huurders en bezoekers

Alle OVVICE locaties bieden dagelijks lunch aan in het sociale hart. We vinden het belangrijk dat onze huurders voor een klein bedrag gezond kunnen eten. Voor de lunches zijn we een samenwerking aangegaan met de groothandel TotaalVERS. Deze groothandel werkt met boeren uit de regio en hecht, net als ons, veel waarde aan versheid.

Lokale ondernemers

De cateringdiensten van de OVVICE locaties zijn de laatste maanden herzien en opnieuw ingericht. We zijn nieuwe samenwerkingen aangegaan met lokale cateraars. Een belangrijke reden hiervan is dat OVVICE graag lokale ondernemers steunt. We zijn ervan overtuigd dat de samenwerkingen bijdragen aan de kwaliteit van de producten. OVVICE is momenteel nog op zoek naar lokale cateraars voor OVVICE Apeldoorn en Arnhem. Goed om te weten: we staan open voor suggesties!

Nieuwe samenwerkingen

In Rotterdam werken we samen met Vermeyden Delicatessen. De Rotterdamse cateraar is gespecialiseerd in luxe producten en catering op maat. Het verse brood wordt geleverd door Bakker Klootwijk.

De Amsterdamse cateraar Van De Bovenste Plank is een echte borrelplank specialist. De producten die de cateraar van OVVICE Amsterdam gebruikt zijn eerlijk en komen direct van de boer. Zowel Vermeyden als Van De Bovenste Plank leveren niet alleen de lunch maar ook de hapjes voor borrels.

Duurzame keuze

Naast kwaliteit is ook duurzaamheid belangrijk voor OVVICE. Door samen te werken met lokale cateraars kunnen we de leverafstanden terugdringen. Dit resulteert in minder milieuvervuiling.

Wil je catering aanvragen voor bijvoorbeeld een borrel of vergaderlunch? Neem dan contact op met de OVVICE manager van de gewenste locatie. Let op: dien de aanvraag minimaal twee weken van tevoren in!