en | nl

Pizza Margarita party bij OVVICE Rotterdam [26 april]

Pizza Margarita party bij OVVICE Rotterdam [26 april]

12 April 2018

ROOM FOR NEW IDEAS

Het eerste kwartaal van dit jaar zit erop. Een mooi moment om onze huurders uit te nodigen voor een overleg en op pizza margherita’s te trakteren. We nodigen je uit op donderdag 26 april om bij ons aan te schuiven!

Huurdersoverleg
We werken graag met onze huurders samen aan een inspirerende en fijne werkomgeving. Daarom hebben we, voorafgaand aan de pizza’s, een overleg gepland. We willen met Rotterdamse huurders in gesprek: waar zijn jullie blij mee en waar lopen jullie nog tegen aan? Dit overleg begint om 16:00 uur in het sociale hart. We verwachten hier een uur voor nodig te hebben. Let op: graag maximaal één persoon per bedrijf. Stuur je vragen op, zodat we deze kunnen mee nemen in de agenda. Vanaf 17:00 uur is het hele bedrijf meer dan welkom!

Afscheid Shavique
We nemen tijdens deze borrel afscheid van Shavique, één van onze hardwerkende servicemedewerkers in OVVICE Rotterdam. Na anderhalf jaar bij ons gewerkt te hebben, neemt ze afscheid van ons en neemt ze een stap in haar toekomstige carrière. We willen met jullie proosten op haar inzet.

Wat: Pizza margarita party
Waar: OVVICE Rotterdam
Marten Meesweg 8
3068 AV Rotterdam
Wanneer: 26 april 2018
Hoe laat: 17:00 uur

 

We zien je graag op 26 april in ons sociale hart!