en | nl

ROOM FOR … Newday Offices

ROOM FOR … Newday Offices

14 May 2019

Hello Newday!

 

Tijd voor nieuw. Tijd voor fris. We maken plaats voor een gloednieuwe naam: OVVICE en Atoomclub worden Newday Offices.

Alles samen
Barista Offices, OVVICE, AtoomClub … Je hebt deze namen ongetwijfeld allemaal al eens gehoord in wisselende context. Binnenkort is dat voorbij. We smelten alle merken samen onder een nieuwe naam en uitstraling: Newday Offices.

Alles nieuw
Nieuwe visie, missie en kernwaarden. Een nieuwe huisstijl. Newday dus. Want een nieuwe dag biedt kansen om dingen anders en beter te doen. Elke dag is een nieuwe dag. Met nieuwe energie. Newday wil huurders elke dag helpen om nog meer uit hun werkdag te halen. Het doel is om jouw kantoorleven makkelijker en leuker te maken. Elke dag opnieuw. Daar sluit de nieuwe naam naadloos bij aan.

Jij centraal
In dit vernieuwde concept sta jij centraal. We willen als vanouds het beste voor onze huurders in een persoonlijke, positieve sfeer en omgeving. Overpromising service, een goed gesprek, een mooie ontmoeting, de lekkerste koffie en alle faciliteiten om jouw werkdag zo perfect mogelijk te maken.

We zullen stap-voor-stap beginnen met de lancering van het nieuwe merk in alle on- en offline communicatie, maar natuurlijk niet zonder jullie continu op de hoogte te houden.

We keep you posted!

 

Newday Offices, serviced people.