en | nl

Room for the new

ROOM FOR THE NEW . OVVICE

Iedere stad in Nederland heeft een ‘hotspot’, een plek waar hét gebeurt. Waar het broeit, waar het zindert. Waar écht ruimte gemaakt wordt voor vernieuwing.

Ruimte voor nieuwe ideeën, een nieuwe tijd, een nieuwe kijk op huisvesting, het nieuwe werken, nieuwe ontmoetingen, nieuwe economische impulsen. Door heel Nederland ontvouwt zich een netwerk, waar het nieuwe ruimte krijgt om te ontpoppen, waar het prettige onverwachte nog kan gebeuren… Room for the new. OVVICE

Room for new life

Room for new business

Room for new services

Room for new ideas

Room for new life

OVVICE koopt leegstaande gebouwen en geeft deze nieuw leven. In dit nieuwe leven worden talrijke functies toegevoegd die met anderen worden gedeeld. In een tijd waarin oude waarden en businessmodels in een hoog tempo worden ontwricht door de technologische mogelijkheden van deze tijd.

Hierdoor kennen we een nieuwe manier van werken, die jij zelf bepaalt en die aansluit bij jouw persoonlijkheid. Waarin iedereen is verbonden. Waarin we altijd en overal met iedereen kunnen communiceren en je informatie paraat hebt. Juist in deze nieuwe manier van leven hebben we extra behoefte aan het fysiek ontmoeten van de mensen met wie je samenwerkt. Op een plek die inspireert, die creativiteit stimuleert, en waar je je thuis voelt. Op een plek waar je ruimte, energie en ideeën kan delen. OVVICE is deze plek en biedt “room for new life”.

Room for new business

Wij snappen hoe belangrijk new business is, het bepaald letterlijk je bestaansrecht. Daarom biedt OVVICE ruimte voor groei. We organiseren evenementen voor jou als member om je te helpen te groeien. Om nieuwe mensen te ontmoeten en gave samenwerkingen aan te gaan.

Zo organiseren wij jaarlijks meerdere unieke events voor de huurders van alle OVVICE en Atoomclub locaties. Hierbij wordt een prijs beschikbaar gesteld voor de member met het beste idee om deze groei te stimuleren. Dit doet OVVICE altijd op de beste stationslocaties, op de meest inspirerende plek van de stad.

Room for new services

Bij OVVICE kom je binnen en kan jij gaan doen waar jij goed in bent. Wij ontzorgen je graag volledig.

Bij OVVICE beleef je daarom het serviceniveau en de gastvrijheid zoals je dat van alleen van een hotel kent: de beste koffie, een gezonde lunch, de glimlach voor de gasten, verzorging tijdens de meetings maar vooral ook een aanspreekpunt voor alles om ervoor te zorgen dat het werk door kan gaan. En dit alles in een omgeving waarin voor elke taak de juiste ruimte beschikbaar is, en aansluit bij de verschillende behoeftes gedurende de dag.

Room for new ideas

OVVICE stimuleert jouw creativiteit door een unieke kantoorbeleving te creëren. Op deze manier dragen wij bij aan dat gave idee die jou verder gaat brengen.

Als member ben je bij al onze locaties meer dan welkom, wij zien je graag komen. Op deze manier bieden wij je de ruimte voor een spontane ontmoeting. Ontmoet nieuwe mensen, met wie je nieuwe ideeën kan opdoen.

It’s not about ideas. It’s about making room to let idea’s happen.

Scott Belsky