en | nl

Spes Bona heeft succes met OVVICE in Arnhem

Spes Bona heeft succes met OVVICE in Arnhem

04 November 2016

woensdag, juni 10th, 2015

 

Door het kantoorbelevingsconcept Ovvice heeft Spes Bona ruimte verhuurd in Arnhem. Vorig jaar sloten Spes Bona en OVVICE een samenwerkingsovereenkomst ten behoeve van de exploitatie van het concept OVVICE voor kantoorgebouw Santos aan de Jansbuitensingel 30 in Arnhem. Het kantoorgebouw is intensief verbouwd.

 

OVVICE is een kantoorbelevingsconcept met het serviceniveau van een hotel met locaties op loopafstand van een station. Ze bieden diverse plug&play oplossingen voor zowel kleine gebruikers en corporates.

 

Inmiddels heeft de 15e nieuwe huurder intrek genomen in kantoorgebouw Santos en het totale object van circa 3300 m² is inmiddels voor 80% verhuurd.

 

Na de komst van onder andere Lamark (circa 268 m²) en Start People (circa 535 m²) zijn de begane grond, eerste, tweede, derde en vijfde verdieping inmiddels verhuurd. Voor de verhuur zijn alleen nog één unit op de derde verdieping en de gehele vierde verdieping (circa 530 m²) beschikbaar.

 

Spes Bona is een landelijke speler op vastgoed gebied en heeft een portefeuille met 21 vastgoedposities in Nederland. Waaronder 3 kantoorobjecten en 1 parkeergarage in Almere, 14 kantoorobjecten elders in Nederland, het Gelredome in Arnhem en 2 grondposities in het oosten van het land. Spes Bona is gelieerd aan de Rabobank. Het vastgoed bestaat merendeels uit kantoorgebouwen uit de voormalige portefeuille van Eurocommerce.

 

Onder leiding van BNP Paribas Real Estate als geïnstrueerd asset manager van de Spes Bona portefeuille zijn deze transacties tot stand gekomen in samenwerking met diverse partijen zoals Flexas, Strijbosch Thunnissen Makelaars, Skepp online en THRP.

 

(bron: propertynl.com)