en | nl

Terugblik: Nieuwjaarsborrel in Arnhem

Terugblik: Nieuwjaarsborrel in Arnhem

08 February 2018

ROOM FOR NEW LIFE

In OVVICE Arnhem besloten we onze Nieuwjaarsborrel anders aan te pakken. Op vrijdag 12 januari organiseerden we een luxe wijnproeverij en een walking dinner, in samenwerking met Vinos i Cavas. We blikken kort terug op een mooie en geslaagde avond!

Vanaf 17:00 uur schoven onze huurders aan, proefden verschillende gerechten en genoten van de wijn. “Het was iets totaal anders dan onze huurders gewend zijn,” vertelt Michelle, OVVICE manager in Arnhem, “maar de avond was zeker geslaagd. We hebben alleen maar positieve reacties gekregen.”

Spaanse catering

De avond werd verzorgd door Vinos i Cavas. De oprichter, Perry Peters, heeft een aantal jaren in Barcelona gewoond. Geïnspireerd door Spaanse wijnen en delicatessen besloot hij zijn passie mee te nemen naar Nederland. Vinos i Cavas presenteerde vier soorten wijn. Elke wijn paste precies bij een specifiek gerecht. Gepassioneerd vertelde het team over de wijnsoorten; waar de wijn vandaan kwam, hoe de smaak tot stand is gekomen en waarom het perfect bij het gerecht hoorde.

De Nieuwjaarsborrel was het debuut van Vinos i Cavas: ze werkten voor het eerst op locatie. Iedereen was razend enthousiast. In totaal hebben ongeveer 65 enthousiaste huurders genoten van een mooie avond. We willen iedereen bedanken voor de gezellige Nieuwjaarsborrel in OVVICE Arnhem!