en | nl

Terugblik Opening Apeldoorn

Terugblik Opening Apeldoorn

18 April 2017

Room for New Life

Op 16 maart was het eindelijk zo ver! OVVICE Apeldoorn opende officieel haar deuren en kon de splinter nieuwe vestiging bewonderd worden door de genodigden. Maanden lang was er hard gewerkt om het voormalige belastingkantoor om te toveren tot een prachtig ‘kantoorbelevings-concept’ in OVVICE stijl. Dat was zeker geen gemakkelijke klus want het pand was geheel verkaveld en totaal gedateerd. Letterlijk alles werd eruit gesloopt en weer van scratch af aan opgebouwd. Het ontwerp en de inrichting werd gedaan door Ditt, de vaste huisarchitect van OVVICE. En het resultaat heeft weer alle verwachtingen overtroffen, het is echt prachtig geworden!

De gasten werden ontvangen met een heerlijk glaasje champagne waarna zij het resultaat konden bewonderen. Iedereen was razend enthousiast  over het 4000 m2 grote pand, waar de eerste huurders inmiddels al ingetrokken zijn. Op de benedenverdieping bevindt zicht het wel bekende ‘sociale hart’, van OVVICE,  waar gewerkt, overlegd, vergaderd maar ook geluncht kan worden. Op de bovenliggende verdiepingen zijn de kantorenunits met op elke etage een eigen keuken en ‘mini sociaal hart’. Overleggen of even ontspannen kan onder het genot van een heerlijke kop koffie die door een echte barista gemaakt wordt. De bonen zijn vers gebrand door koffiebranderij Peeze die niet alleen heerlijke koffie brandt maar ook bekend staat om haar MVO beleid, zoals het klimaatneutraal produceren en fairtrade. Dit past ook in de groene visie van OVVICE ‘Room for new Life’, hiermee geeft OVVICE gebouwen, die hun oorspronkelijke functie verloren hebben, een nieuwe bestemming (hierover binnenkort meer).
Het openingswoord werd gedaan door apetrotse mede-eigenaar Jeroen Bolkensteyn. Hij vertelde in zijn speech over het verloop van de verbouwing en bedankte uiteraard iedereen die er keihard aan gewerkt heeft. Daarna was er ruimte om te netwerken en te genieten van de hapjes en drankjes. Een DJ zorgde voor de muzikale noot en buiten werden er ook nog heerlijke hamburgers gebakken.

Overladen met felicitaties, bloemen en presentjes namen Jeroen en Aron rond 20.00 uur afscheid van de gasten konden de beentjes omhoog. Niet voor lang want de volgende uitdaging, het vullen van het pand, wacht.