en | nl

Terugblik: OVVICE XMAS DINNER

Terugblik: OVVICE XMAS DINNER

27 December 2017

ROOM FOR NEW IDEAS

We hadden een geslaagd kerstdiner: lekker eten, goede muziek en gezellige gesprekken over hoe 2018 eruit gaat zien. De veiling voor Serious Request was een succes, want in totaal hebben we meer dan 1400 euro opgehaald. Iedereen bedankt voor de gezellige avond in zowel Apeldoorn als Rotterdam!

OVVICE XMAS DINNER IN APELDOORN

Ondernemer in Bedrijf heeft de avond georganiseerd in Apeldoorn. Zowel OVVICE huurders als geïnteresseerde ondernemers waren erbij. Meer dan zestig – vooral jonge – ondernemers genoten enthousiast van de borrel. Dat is nog eens leuk netwerken!

Nieuwjaarsborrel in Apeldoorn

We organiseren op 26 januari een nieuwjaarsborrel in Apeldoorn. Je bent van harte welkom om aan te schuiven! Voor vragen kun je langslopen bij Francoise, de OVVICE manager.

OVVICE XMAS DINNER IN ROTTERDAM

In Rotterdam hielden we een veiling tijdens het kerstdiner voor Serious Request. Hier is maar liefst meer dan 1000 euro opgehaald! We begonnen in het Sociale Hart met gezellige gedekte tafels, kleine hapjes en een drankje. Zanger Dennis zorgde voor feestelijke muziek.

Kim opende ‘the sharing dinner’ en de geldpot voor Serious Request werd uitgedeeld. Het hoofdgerecht werd verzorgd door café Vader Jacob. En of het smaakte. Dennis zorgde dat iedereen meezong met de traditionele kerstliedjes en iedereen hielp mee met alle gerechten op tafel zetten.

OVVICE Business Club

Tussen het eten door werd de OVVICE Business Club voorgesteld door Eva van Guts & Glory communicatiebureau en Rohini van InHouseLegal Advocatuur. Hier waren veel enthousiaste reacties op. We zullen je hier snel meer over vertellen.

De flessen wijn werden verdeeld over de tafels en niet veel later stond iedereen te springen en te dansen. Daarna kon iedereen genieten van een dessertbuffet, met als echte toetje de polonaise. Als laatst kon iedereen bieden op de veiling Serious Request.

Hieronder zie je het overzicht van de veiling op die avond:

-Voetbal clinic van Football 4 Everyone: gekocht door Antoine Wevers van Credio voor € 70,-.
-Seminar bij OVVICE: gekocht door Robert Tjung van Quadrant Training en Cursussen voor € 325,-.
-Barista cursus bij Peeze: gekocht door Udo Weggeman van Unisun Energy voor € 250,-.
-Goodiebags Flexpower: gekocht door Daniel van Gogh van CHUBB voor € 50,-.
-Fotoshoot van DXP Media: gekocht door Rohini Patandin van InhouseLegal en Eva Baris van Guts & Glory voor € 150,-.

Heb je iets gewonnen? Neem dan contact op met Kim, de OVVICE manager. Mocht je nog een bijdrage willen geven, kan dat op onze OVVICE actiepagina.

Nogmaals bedankt voor de gezellige avond in zowel Apeldoorn als Rotterdam. Het OVVICE team wenst je een succesvol & duurzaam 2018. Tot volgend jaar!