en | nl

Top 10 flexplekken en kantoorruimtes

Top 10 flexplekken en kantoorruimtes

04 November 2016

woensdag, november 11th, 2015

Als startup is het opbouwen en onderhouden van je netwerk erg belangrijk. En waar kan dit beter dan binnen een co-working community. Een co-working community is de ideale plek om te netwerken en geïnspireerd te raken door je mede-ondernemers. Bovendien kun je er nog goede business aan overhouden.

Flexas.nl zet de 10 beste kantoor community’s voor je op een rij. Wil je meer weten over kantoorcommunity’s en wat dit voor jou kan betekenen? Lees hier meer over in ons blog. Vanaf volgende week zetten wij een wekelijkse rubriek op de blog waarin we de top 5 beste locaties per stad zullen behandelen.

Marten Meesweg 8-10, Rotterdam

Dit kantoorgebouw bevindt zich in de internationale havenstad Rotterdam en is een van de hipste en modernste kantoren van de omgeving. Meteen bij binnenkomst word je geïnspireerd door de prachtige entree met waanzinnig lichtspel. Vanuit hier loop je direct door naar de woonkeuken waar je ontmoet, werkt en relaxt. Belangrijke kenmerken op deze locatie zijn Service, Smart en Sharing. Zij begrijpen waar de moderne startup behoefte aan heeft en spelen hierop in door een dynamische werkomgeving te creëren waarbij sociale interactie de basis is. Dit wordt zichtbaar door de vele gezamenlijke ruimtes die zich tussen de werkplekken en kantoorruimtes bevinden. Dit Rotterdamse kantoorgebouw levert totaaloplossingen waardoor er voor iedereen een kantoorruimte of werkplek is. Je wordt gegarandeerd geïnspireerd door de andere bedrijven en ondernemers in het kantoorgebouw. Lees meer.

 

(Bron: Flexas.nl)