en | nl

Ver-Werkt helpt MKB’ers bij Barista locaties

Ver-Werkt helpt MKB’ers bij Barista locaties

04 October 2018

ROOM FOR NEW BUSINESS

Bij Barista Office Group begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk new business voor ondernemers is. Grote en kleine bedrijven: we bieden aan iedereen ruimte voor groei en ontzorgen volledig. Zowel in OVVICE als AtoomClub vestigingen. Jolanda zag hier in haar kans schoon en begon haar eigen bedrijf ‘Ver-Werkt’ binnen AtoomClub Utrecht, één van de Barista locaties.

Personeelszaken
MKB’ers helpen met advies en ondersteuning, met betrekking tot office en HR-zaken, dat is de passie van Jolanda Versteegh. Zij is per 1 oktober haar eigen bedrijf Ver-Werkt gestart. ‘In de huidige markt zijn er bedrijven die te klein zijn voor personeelszaken. Een externe partij kan dat goed oppakken.’ Dat zijn de mbk’ers waar Ver-Werkt zich op richt. ‘Ik merkte dat hier veel vraag naar was.’

OVVICE Jolanda Ver-Werkt

Een bak met ervaring
Jolanda begon haar loopbaan als stagiair in de hotellerie. Na haar stage is ze daar gebleven en doorgegroeid tot HR-manager. Toen ze zwanger werd van haar eerste kind wilde ze dichterbij huis werken. Zo is ze als Office Manager bij huurder g-company in AtoomClub Utrecht gekomen. ‘Daar ondersteunde ik bij diverse HR-zaken. Denk aan het zoeken van vervanging, uitzetten van losse opdrachten en projecten en begeleiden van zieken. Hierdoor heb ik veel ervaring in HR.’ Voor Jolanda is het van belang dat zij haar klanten kan ontzorgen met Ver-Werkt.

Ze kwam met veel kleine bedrijven op de Utrechtse vestiging in contact. ‘Ik vind mkb’ers een leuke doelgroep, omdat ik zelf ook in een klein bedrijf heb gewerkt.’ Momenteel werkt Ver-Werkt vanuit uit AtoomClub Utrecht. Haar doel is om uit te breiden naar andere vestigingen van Barista Office Group en uiteindelijk ook daarbuiten.

Prettige werkomgeving
‘Werken op AtoomClub Utrecht is heel fijn,’ vertelt Jolanda. ‘Ze zijn heel gastvrij en zijn ongelofelijk flexibel naar huurders toe. Ze bieden veel. Ik geloof dat ik met mijn bedrijf een mooie, toegevoegde waarde ben, om potentiële huurders over de streep te trekken.’