en | nl

Versier je kantoor met planten!

Versier je kantoor met planten!

28 February 2019

ROOM FOR NEW SERVICES

Voel jij de lentekriebels? Haal dat gevoel naar binnen door planten in je kantoor te plaatsen! Een groene werkomgeving heeft veel voordelen. Het staat gezellig en is ook nog eens goed voor je. Met planten is de lucht zuiverder, je concentratie is beter en je voelt je prettiger door al het groen om je heen. Hieronder lees je alle tips om je werkomgeving groener te maken.

Productiever
Groene kantoren zorgen ervoor dat medewerkers gelukkiger en productiever. Dat blijkt uit onderzoek van Marlon Nieuwenhuis van de Cardiff University’s School of Psychology, in Wales. De productiviteit stijgt ongeveer met 15%.

Daarnaast verlagen planten het stressniveau van je werknemers met 12%. En een groene omgeving zorgt voor gezondere werknemers, dus minder ziekteverzuim en depressie.

Inspiratie
Planten horen dus thuis in een werkomgeving. Zorg dat de planten ook bij je kantoorinterieur passen en het plaatje is compleet! Denk aan grote witte bakken, hangplanten of muurplanten. Om je op weg te helpen zie je hieronder hoe je planten in een kantoren kan stylen.

OVVICE planten op kantoor

OVVICE planten op kantoor

OVVICE planten op kantoor

OVVICE planten op kantoor

OVVICE planten op kantoor

Opvrolijken
Je kunt je werkplek ook opvrolijken met kunstbloemen, een kleurrijk prikbord en vrolijk gekleurde traktaties, zoals bijvoorbeeld paaseitjes. Of zet deze planten in je kantoor.
Hoe ziet jouw kantoor er in de lente uit? Deel je foto met ons!