en | nl

Versier je kantoor tijdens Kerst met deze 7 tips

Versier je kantoor tijdens Kerst met deze 7 tips

30 November 2018

ROOM FOR NEW BUSINESS

Kerst staat bijna voor de deur en dat betekent versieren met sfeervolle accessoires en lichten. Maak het niet alleen thuis, maar ook op kantoor zo gezellig mogelijk tijdens deze feestdagen. Hoe begin je en waar let je op? Wij geven je zeven tips om je kantoor gezellig aan te kleden tijdens Kerst.

1. Gebruik kersttrends
Kleed je kantoor stijlvol en modern aan met de laatste kersttrends. Dit jaar staat bijvoorbeeld in het teken van gouden accessoires voor een klassieke uitstraling. Een andere trend is het gebruiken van natuurlijke materialen, zoals hout, touw, wol en dennentakken.

2. Houd rekening met je collega’s
Oké, je wilt uitpakken met blazende nepsneeuw machines en een complete lichtshow, dat snappen we. Het is alleen wel belangrijk om eerst het een en ander met je collega’s af te stemmen. In hoeverre waarderen ze jouw gezellige kerstbui? Als je ze eenmaal hebt overgehaald: versier dan het kantoor samen.

3. Kies een thema
Voorkom dat je kantoor niet te druk oogt door een thema te kiezen. Ga je voor stoer en industrieel, retro of toch voor traditioneel?

4. De kerstboom
Er zijn kerstbomen in verschillende maten en vormen te huur voor op kantoor. Het is zelfs mogelijk om een versierde kerstboom te huren. Geen ruimte voor een kerstboom? Geeft niks. Creëer je eigen kerstboom met post-its of een lichtslinger aan de muur.

5. Versier erop los
Kerstballen, kerstlichtjes en slingers: deze drie musthaves mogen niet ontbreken. Denk aan kerstballen in planten, kerstlichtjes over het bureau of in vazen. Hang ontvangen kerstkaarten op, versier je kantoorartikelen, doe een muts op je computer, maak een sneeuwpop van printerpapier of bouw een schoorsteen van lege dozen om je monitor heen.

6. Muziek op kantoor
Maak je versierde kantoor helemaal af met een gezellige playlist. Op Spotify heb je genoeg lijsten om in de sfeer te komen. Kom maar op met die klassiekers!

7. Een schepje erbovenop?
Ben je nog niet satisfied genoeg met je versieringen? Maak dan lekkere kersthapjes, verras je collega’s met kerstcadeau’s en speel tussendoor een leuk kerstspel. Alles voor de teamspirit, toch? 😉

Extra inspiratie
Zoek je extra inspiratie? Kijk eens op op Pinterest of in deze lookbook.

Trots op je eindresultaat? Maak een foto en deel ‘m met ons!