en | nl

Vijf redenen waarom je een Barista club membership wilt!

Vijf redenen waarom je een Barista club membership wilt!

21 September 2018

ROOM FOR NEW SERVICES

Zelf bepalen waar, wanneer en hoe lang je werkt. Dat kan met de club membership bij Barista Office Club! Met deze abonnementsvorm ervaar je een flexibele manier van ondernemen. Barista biedt ruimte voor en mogelijkheid tot groei voor deze club members, omdat wij als geen ander snappen hoe belangrijk new business voor is. Benieuwd? Wij vertellen je vijf redenen waarom dit club membership bij Barista ideaal is voor (beginnende) ondernemers.

1. Ervaar de beste service
Bij Barista ontzorgen we je graag volledig. Je beleeft het serviceniveau en de gastvrijheid als dat van een hotel: je krijgt de beste koffie, een gezonde lunch en verzorging tijdens meetings. Onze Barista managers zijn het aanspreekpunt voor al je vragen. Hierdoor kun jij doen waar je goed in bent, in een omgeving waar voor elke taak de juiste ruimte beschikbaar is.

2. Verbreed je netwerk
Onze huurders lopen uiteen, allemaal verschillende branches en beroepen, waarmee jij dus je netwerk kunt verbreden. We organiseren ook regelmatig evenementen, om jou als ondernemer te helpen groeien. Je ontmoet hier nog meer nieuwe mensen en wie weet komen hier interessante samenwerkingen uit voort!

3. Laat je inspireren
OVVICE en AtoomClub zitten gevestigd in totaal acht locaties. Deze locaties zijn midden in de stad en perfect bereikbaar met het openbaar vervoer. Je kunt gebruik maken van alle locaties. Het is een inspirerende en professionele omgeving waar je je klanten of partners graag in uitnodigt. Het is mogelijk om in het sociale hart gaan zitten of om een aparte vergaderruimte huren.

4. Werk effectiever
Waar je thuis veel afleiding krijgt of nooit kan stoppen met werken, werk je bij Barista effectief op jouw gewenste momenten door. Vroeg in de ochtend of laat in de avond: waar jij je goed bij voelt. Met een speciale pas kom je alle gebouwen binnen. En als je thuis komt, kom je ook écht thuis na een dag werken.

5. Betaalbaar voor (beginnende) ondernemers
Thuiswerken is geen optie voor je, maar een ruimte huren past (nog) niet in je budget. Hier hebben wij de ideale oplossing voor. Je profiteert voor een betaalbare prijs van al onze diensten. Zo kun je voordelig gebruik maken van onze ruimtes, lunches en netwerken.

Kom met ons in contact
Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij drinken graag een kop koffie met je en doen een uniek aanbod op basis van jouw eisen en wensen.