en | nl

Waar wil jij over borrelen?

Waar wil jij over borrelen?

28 March 2019

ROOM FOR NEW SERVICES

Snak je naar ontspanning in je drukke werkweek? Wil je nieuwe mensen ontmoeten en je bedrijf op de kaart zetten? Lees dan gauw verder.

Borrelen
Vier keer in het jaar organiseert Barista Offices op al haar locaties een inspirerende netwerkborrel om ruimte te geven aan nieuwe ontmoetingen. Een professionele cateraar voorziet je van heerlijk eten tijdens alle gesprekken. Naast netwerken staat de borrel ook in het teken van een hoop gezelligheid en ontspanning.

Thema’s
Elke borrel heeft een thema, bijvoorbeeld Kerst of een tijdreis door de jaren ‘90. Voor deze thema’s zijn we op zoek naar jouw input. Heb jij een spetterend idee dat je wilt delen? Wil je helpen bij t de aankleding van de borrel? Wil je je bedrijf pitchen en onder de aandacht brengen bij de huurders? Hartstikke leuk! Loop langs de manager van je locatie. Of wil je met ons samenwerken op gebied van catering? Neem dan contact op met onze event manager Anne-Fleur. We horen graag van je.

Koningsdag
De eerstvolgende borrel zal rond Koningsdag zijn. We stellen je van te voren hoogte op de datum van de borrel via de locatie of via een nieuwsbrief.